Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Is there anybody from Lithuania?

Featured Replies

Oh.. :embarassed: ok, sorry again, and thanks then :)

btw, school for us is great, I have a lot of free time, but Agna unfortunately doesn't, she said she's very busy. We wish you luck with your exams!

Hej, no problem here. (: Obviously it was a misunderstanding.

• Replies 2.8k
  • Views 189.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Agna, jei netingi, tai gali visą filmą pažiūrėt apie The Beatles, nes čia šita daina ir yra iš filmo Help 1965m, :)

• Author

Tikrai nemaniau,kad The Beatles dar ir filmą yra sukūrę.Įdomu,jei rasiu būtinai pasižiūrėsiu.O tu Karolina jį mačius gal esi?

Aš žinau jų dainą Help,tikrai labai labai gera daina :wink3:

goood :)

gera Beatlu dainele, negirdeta.

"Help" irgi gera, daug kartu klausyta, moku beveik mintinai :D

Yra iš tikro trys filmai, kur The Beatles yra nusifilmavę. "A Hard Days Night" 1964, "Help" 1965, ir "Magical Mystery Tour" :) mačius aš visus, bet labiausiai patiko hard days night :D jame labiau, kaip ir patys sakė, dokumentinka apie juos pačius, kaip ruošiasi koncertam, keliauja ir pan...o "help" rodo, kaip gyvena ir pramogauja ;)

• Author

Su gimtadieniu Karolina! :kiss:

Linkiu tau daug laimės,gerų draugų,lengvų egzaminų ir, žinoma, smagaus gimtadienio :cool: :kiss:

Sveikinu!!!!!!!

Vaje, kokia šventė šiandien mūsų forume! :shocked2: Sveikinu tada ir aš tave :) ir linkiuuu.... :D.... Kad niekad nenustotum klausyt Coldplay! :sneaky:

pala pala ir skiriu Tau dainą.... :lol: (nežinau kokia tavo mėgtsamiausia :thinking:!) bet tinkamiausia tai tikrai šita:

[ame=

]
[/ame]

Pas mane dabar už lango griaudėja ir žaibuoja...!!! :dance: ir lyja...

Pas mane jau nulijo kartą ;) dabar sėdžiu ir galvoju, kad ryt bus man pirmas egzaminas...tai ir nežinau ar čia nervintis ar bijot, ar kaip iš viso jaustis :\

Tiką įsijungiu MTV ir žiūriu, kad kažkur matyti pirštai, o gi žiū-Coldplay koncertą rodo :D

• Author

O aš tai pražiopsojau jų koncertą :confused:

Labai labai gaila.

Karolina,nesinervink viskas bus gerai,juk vis tiek tie egzaminai nieko nelemia ;)

Hi there.It`s nice to see here someone from Latvia :wink3: how are you doing?

tikrai del nieko nebijok ir nepergyvenk!!! as atsimenu jauciaus ramiai, ir tikrai viskas gerai praejo. :)

Sveiki, FRIEND! :lol: Feel homey! ;)

yeah, I saw the concert, it was nice :nice: but ahh toooo short..

Na, per daug ir nesinervinu, labai apsidžiaugiau, kad čia kaip ir gimtadienio proga dar ir nematytą koncertą teko garbė pamatyt :D nežinia, kaip naktį miegosis, bet jei kas tai, ipod'e daug dainų turiu, visai nakčiai užtektų :D

• Author

O kokį ten jų koncertą rodė?MTV World Stage? :rolleyes:

Jei tą tai tada mačius.Dbr jau suprantu,kad reikės dažniau MTV žiūrėt :lol:

Ten rodė kažkokį 2005 metų, aš tai nebuvau mačius ;) aš šiaip dažnai nežiūriu MTV, bet vakar tiesiog pasisekė :D

• Author

Man tai tėvai neleidžia MTV žiūrėt :lol: nusistatę,o kodėl tai nežinau :confused:

Tai va, Karolina, dbr viską pasakok kaip TAU sekėsi.Labai sunku buvo?

Geri tėvai, rūpinasi tavim, mano tėvams, tai nerūpi ką aš žiūriu :D Na, egzas tai nebuvo sunkus, gal tik teksto suvokimo klausimai tokie biskį sudėtingesni, o šiaip atrodo viską normaliai parašiau ir rašinį gan gerai sekėsi rašyt :) tikrai nėra ko bijot, nes tada tik pasąmonę uždarai ir galvot yra siunkiau, geriau apie egzus galvot, kaip apie paprastą kontrolinį ;)

• Author

Man labai patinka tavo požiūris.

Na,kitais metais aš laikysiu,tikiuosi,kad nebus sunku,nors kas ten žino :lol:

O dėl tėvų tai kartais nervina,bet vis tiek jie žino,kas geriau :wink3:

Norėjau jūsų paklaust,ar esat kada klausęsi Sigur Ros?

Aš pastaruoju metu tik jų ir klausau,patinka man jie.

Mm, nebuvau as irgi girdejus, bet paklausiau per youtube - faina grupe! ;) labai originalus ir idomus stilius, primena coldplay ziurint is tos superines instrumentines puses.

ziuriu tave Agna prie lyrisku dainu traukia? :)