Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Is there anybody from Lithuania?

Featured Replies

:D

ei, o kodėl tu ne mokykloj? :lol:

• Replies 2.8k
  • Views 190.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

va, o man kaip tik 4 tebuvo :P

o ryt išvis laisvadienis :dance:

Ale, tau gerai :D mums tai tikriausiai jau laisvadienių nebus, nes mes pradžioj mokslo metų turėjom laisvadienių, nes remontavo mokyklą :) ten iš vis buvo geras, liko savaitė iki rugsėjo 1, ir tik tada gavo pinigus ir pradėjo remontuot mokyklą. Dar pradžioj mokslo metų ėjom dviem pamainom, nes 1 aukštas buvo uždarytas :D

kažkada mums mokyklą pradėjo remontuoti vidurį mokslo metų, tai man atrodo porą savaičių nejom >.< tada buvo gerai, bet kai iš vasaros atostogų išėmė tas porą savaičių tai ne kas buvo :D

Jo...tai nekas tada buvo :D kaip mums bus tai nežinau ir taip iki birželio vidurio mokytis reiks, spėju... :dozey:

Šiandien tai man gera diena :D atėjau į mokyklą, pasėdėjau 2 pamokas, parėjau namo, padariau nd, išmokau grot ir pan..paskui parėjau į mokyklą, pasėdėjau 7 pam, o 8 nebuvo :D dbr dar apie valandą turiu laisvo laiko iki muzikinės :D

haha, daug tarpų pas tave :lol:

aš atsėdėjau keturias pamokas (fiziką rašėm :dozey:)ir jau laisva :P

Ir kaip sekėsi? :) aišku, geriau kai visos iškart pamokos, tai atsėdėjai ir ramu :)

ehh...nelaikau egzamino tai nerimtai žiūriu į fiziką :lol: ir dar mokytojas toks linksmas. Turbūt mano mėgstamiausias iš visų žinomų :D

Mes irgi kažkada turėjom gerą fizikos mokytoją, bet jis dėstė tik 2 metus man atrodo. O vis dėlto gaila, geriausias mokytojas buvo, kokį pažįstu :D

toks jausmas, kad visi fizikos mokytojai geri yra, nes ir praeitoj mokykloj mūsų fizikos mokytoja buvo belekiek gera xD

Nu nevisi, pas mus yra ir raganų :D Bet chemijos mokytojos, vistiek daugiau raganos :D

xD neturiu chemijos tai nežinau, bet girdėjau, kad ir pas mūsų ne kas :lol:

aš tik chemijos iš tų triejų ;O

jo, kažkaip keistai vidury pavasario, sėdi mokykloj, o už lango pūga beveik ;OO

Aha :D čia kaip seniau apgaudinėdavom mes patys savo klasę, sėdi saulė šviečia, kažkas pasako"žiūrėk, sninga" ir visi kaip durni atsisuka pažiūrėt :D nors iš tikro nesninga :D nors kai pas mus buvo remontai, tai būdavo sėdi pvz 3 aukšte, pažiūri pro langą-statybininkai vaikšto su tavo akių lygį. :D

:laugh3::laugh3:

mums tai pirmame aukšte koks senukas su šluota po langais vaikščiodavo xD kasnors atsidarydavo langą pakalbint xDD

:D pas mus tai rūkydavo po langais :D tai vieną kartą, rėkėm, kad nerodytų blogo pavyzdžio vaikams :D

haha xD kažkas pas mūsų buvo ir iššokes kai mokytoja trumpam klasę paliko :D