Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Is there anybody from Lithuania?

Featured Replies

• Replies 2.8k
  • Views 190k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Na, tai kaip gyvenimas besiseka? xD

Aj, po truputį sekasi...šiandien buvau anglų "kengūroj" tai tik sunervino su tokiais klausimais kaip: koks karaliaus Lyro jauniausios dukros vardas? ir pan.. :dozey: nors šiaip diena visai gera, buvo 4 pam, nusisukau nuo rusų pamokos, tai visai smagu :D O tau kaip? :)

xD geri klausimai :lol:

aš tai gyvenu po truputį. Šiandien pas dantistę buvau x( o šiaip tai gyvenam egzaminų nuotaikomis >.< nors kiek pastebėjau visiems viskas nusišvilpti :D paskutinę savaitę mokysimės xD

O...pas dantistę :confused: aš kai iš dantistės išeinu, tai jaučiuosi lyg naujai gimus, pasaulis staiga gražus pasidaro :D Nu, tai koks jausmas paskutinę mokslo savaitę? pagaliau pabaigsi vidurinę, turėtų būt smagu...po egzų :D

jo, išėjus iškart palengvėja :lol:

mums dar mėnuo eit :S po egzų bus didelis didelis balius :D dar kogero į Be2gether varysim tai išviso gerai xDD

as irgi manau, kad bus smagu :lol: vis dar tikiuosi, kad geru grupiu 'uzves' :D

Na, tai kaip gyvenimas sekasi? :) Man tai visai gerai tas pavasaris, atsipūtus, beveik nesimokau, vos ne pusės pamokų nėra, tiesiog smagu :lol:

eh..kad tas pavasaris kažkoks nepavasariškas :thinking: šalta, lyja....bent jau pas mus O.o

aš irgi atsipūtus, mes visi taip kažkaip neberimtai žiūrim į tus mokslus :lol: nors iki egzaminų liko mažiau kaip mėnuo :awesome: į pamokas niekas neina :D ryt nežinau ar eisiu į mokyklą, nes pirma pamoka yra istorijos modulis (nieko neveikiam), biologija (egz. nelaikau) ir dvi fizikos (B lygis) tai man kaip ir neapsimoka eiti :D bandysiu su mama kalbėti, nors manau, lieps eiti :uhoh2:

aa.. :) nu jo, šalta... pas mus tai išvis, nėra anglų ir matkės pamokų, tai pavaduoja kitos mokytojos, tai veikiam beleką :D

pas mus šiandien nebuvo lietuvių mokytojos :dance: KALĖDOS!

Jo :D

eit į mokyklą ar neit :thinking:

štai kur klausimas suknus :lol: gal reikia šią savaitę eiti, o kitą ne :D

Jo, tikrai hamletiškas klausimas :D deja, niekuo negaliu patart ;) Aš tai vis tiek eisiu, kažkaip kai jau pavasaris tai ir mokytis smagiau nei žiemą buvo... :)

viskas būtų gerai, jei nereikėtų 7 ryto keltis. Jei ne mokykla tai kogero iki pietų miegočiau :lol:

Tai aišku, juk mokyklos visai nepritaikytos žmonėms :D o va, tiką pastebėjau, kad jau forumo 93 puslapis :) kaip faina, nes aš kai atėjau tai kiek prisimenu buvo tik 12 ar 13 psl. O kurį laiką tai išvis vos ne viena turėjau šnekėtis, nes nieks neprisijungdavo...

:lol:

jo, lietuvių čia nedaug :inquisitive:

Patinka man tas forumas, visai čia linksma praleist laisvą laiką :D

:) šiaip mes čia lyg ir 4 esam iš Lietuvos, bet kažkodėl tik mes dviese čia kalbamės :D

aha :lol:

kartais apsilanko ir....nebeatsimenu vardo :stunned:

Onutė ;) dar buvo tokia Agna iš Marijampolės, Simona iš kažkur...o daugiau ir aš jau nebeprisimenu :D

:laugh3:

iš kur aš ar pameni? :awesome:

neklausk iš kokio miesto tu, nes aš nepamenu ką pusryčiams valgiau :shame: