Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Is there anybody from Lithuania?

Featured Replies

mano atmintis tai tragiška. viską ant rankos rašausi, kad nepamirščiau, nes kitaip kogero pamirščiau kelnes apsimaut išeinant į mokyklą :blank:

• Replies 2.8k
  • Views 190.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Oh, tikrai taip blogai? :stunned: Aš tai dalykus, kas su mokslais susiję ir mokyklą, tai lb gerai prisimenu, bet užtat pašalinių dalykų-ne :D

aš atvirkšiai :D ir dar istorijos egzaminą laikau :lol:

galiu dainų žodžius atkartoti, bet datų niekaip neprisimenu :awesome:

aš galiu tam kartui išmokt, bet po savaitės pamiršiu :lol:

Na, tai buvai šnd mokykloj? :rolleyes: Bet jau šalta šnd....visą dieną, kai tik parėjau šildau šildytuvu kambarį, tai jau pasiekė 19 laipsnių...jau beveik gyvent eina.. :\

tiek šalta? :thinking:

buvau mokykloj ir gailiuosi >.<

galėjau neit :(

kitą savaitę reikės eiti, nes fizikos paskutinį kontrolinį rašom, o po to eiti nebereikės. Iš biologijos jau visai išleido, taigi už dviejų savaičių galėsiu legaliai neiti ketvirtadieniais į mokyklą O.o

Praleidau puikų šansą gerai išsimiegoti ;O

eh, manau čia kažkoks vienkartinis xD

Būčiau šiandien iki pietų miegojusi, bet ne...sugalvojau, kad reikia į mokyklą eiti! Kokie velniai mane ten nešė? :lol:

Jo, tikriausiai... Turbūt niekad taip nesigailėjai, kad ėjai į mokyklą, kaip šiandien? :D

:D Hey, gal gali duot man patarimą, ką daryt, kai visi pastoviai namų darbų manęs klausinėja, ką daryt, kad daugiau neklausinėtų? :dozey:

ha :lol:

turbūt mokytojams labai patinki xD

o tai tave čia klasiokai klausinėja? Ta prasme nusirašinėja? :lol:

Nu, šiaip klausia, kas užduota, o paskui ir nusirašinėja..pvz šiandien tai lietuvių k. mano suvokimo testo net 3 kopijas padarė :D

cha cha :laugh3:

na, visų pirma, čia yra jų problema, jeigu jie nori nusirašinėti, kadangi niekas jiems per egzaminą nepadės (nuskambėjau kaip kokia mokytoja :thinking:) o šiap tai nėra labai jau blogai, kol nekenkia tau (ta prasme, jei pagautų, kad nusirašė kentėtu abu žmonės). O dvyliktoj kasėj tai namų darbai tampa beveik grupiniai (ypač tų pamokų, kurių egzamino nelaikai) :lol:

Nu jo..jų problema, bet mane nervina, kai jie nusirašinėja, bet neduot nusirašyt irgi kažkaip negražu, nors pati nenusirašinėju, nebent į metus kartą ar du :D bet vis tiek nervuoja :confused:

tikiu :lol: tai vadinasi gerai mokiniesi, jei visi prašo nusirašyti :D

NU...normaliai, lyg ir :D galbūt kiti neduoda, tai manęs prašo :D nes aš tai tikrai nesu geriausiųjų 5 :D

tai jau tikrai x(

laukiu nesulaukiu pabaigos :awesome. Oj bus partyyyyyyyyyyyy :lol: