Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

TÜRKÇE!

Featured Replies

• Author

herkes tekrar hosgeldi?

keyifler nasi arkadaşlar?

• Replies 1.1k
  • Views 92k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Biz iyiyz ya sen nasısın? istanbulda havalar nası derdim ama:D sen napıyosun asıl yani degisik bisey yapabilyosan söle bizde yapalım yoksa skıntıdan patlıcam:cry: :confused: pc acıyorum msn 10 dk sonra bayıyo hay ben böle yazın:confused:

Ve ankaradaytım ve bu akşam gidiyorum kızılayda cafedeyim :D Baya kısa geçti ankara olayı gerçi kalırım da dershanem var e dershane öğretmeni annem olunca ekemiyo insan :P

Walla en sevdiğim cp şarkıları : hepsini seviyorum ama en çok dinlediğim cloks ve fix you herhalde.Bu arlalr inmy place'i dinliyorum baya.Ya sorun şu ki günde o kadar çok cp şarksı dinliyorum ki bi karar vermek hakketen zor :D

Ve işte evdeim ankaradan kesinlikle daha güzel burası.İşin kötü tarafı şu ana saat 9 ve yarım saat sonra dershaneye gidiyorum ühühühühühüh...:cry:

Biz iyiyz ya sen nasısın? istanbulda havalar nası derdim ama:D sen napıyosun asıl yani degisik bisey yapabilyosan söle bizde yapalım yoksa skıntıdan patlıcam:cry: :confused: pc acıyorum msn 10 dk sonra bayıyo hay ben böle yazın:confused:

Bence bin dolmuşun birine doğru çeşmeye ne işin var bu sıcakta izmirde.Ne arasın millet msn'de :D

• Author

valla napiim ben de vedeym allahtan dunya kupasi var

onu izliorm bayaa bi:D

kiyap okumaya calisiorm ztn bu cuma bodruma gtcem inşallah:D

haklsısın tatil olunca insan boşta kalınca skılıo:/

• Author

biziler yamstm ben ama gozukmuo su an o yuzden bi daa yaziim

kitap fln okuorm,dunya kupasi var allahtan onu izliorm bayaa bi

bu cuma ztn bodruma kaçiorm ohh rahat:D

bi anda boslua dusmus gbi oluo insan tatilde:/

Doğru söyledin.Bodrum ii de dünya kupası yüzünden bayaa bi boş bi kaç hafta sonra dolcak inşallah.

gorkemajesty ve abcd biraz kendinden bahsedermisiniz? hiç birinizi tanımıorum walla :P

ben tatile kaçıyorum arkadaşlar.:) öss öncesi stres atmak lazım. herkes kendine iyi baksın. vakit buldukça yazarım siz de yazın.. hoşçakalın.:)

herkes gidiyo demek... iyi bakalım iyi tatiller hadi size :))) berkay ankaraya gelmişsin bide dönmüşsün hemen..insan memleketinde azcık durur dimi :P

ya abicim napiim şimdi deshane işi çok sakat benim validenin dersi vardı.E gelmesen olmuyo.Kuzenler de yoktu ankarada anca son gün göreblildim.Umduğumdan kötü geçti yani. :d Neyse bir başka bahara artık.Ama babaannemlen baya bi özlem giderdim o kesin.Başka kimse yoktu ankarada çünkü.Aslında bi arkdaş vardı da unuttuk herifi :P

• Author

ii tatiller tuucecm;)

tadını çıkar;)

Bazı sarkılar oluyo.Sizde oluyomu bilmiyorum ama mesela tam o anlık duygularınızı anlatıyo.O an ne düsünüyosan sanki o adam söylüyor.:)

Bende oldu bi kere ve o gün aglıyodum nerdeyse.Bi ay önce falan kız arkadsmla bulusmaya gitmistm baska bi sehirdeydi.Gittm bi süredir görüsmüyoduk yakın arkadaslarımızla bulsutuk süper bi gündü ama en sonunda bi tartısma oldu.Ve birden ikimizde arkamızı döndk ve gittk.Bırakmak istemedim ama yapcaık bisey yoktu gidiyodu.Geri dönmeye calıstım ama aglarım diye korktum.Hic dönmedim geriye otogara dogru gittm.:( Yolda bilmiyorum ama bi evden bi sarkı duydum öncdeden dinledgm sevdgm ama o anda böyle tamamen benm için yazılmış bi sarkı gibi geldi.

The hardest part was letting go not taking part. diyodu coldplay

Koşarak geri gittm ama gitmişti.Ewet gercekten en zor kısmı yanında olmak degil gitmene izin vermekmiş.Aslında bi sarkının öyküsü olması güzel benm için :) Bu sarkıyı cok seviyorum.

Way be:cry: Film gibi yahuu :cry:..Benim duygularıma cuk diye oturan şarkı Duman - Yanıbaşımdan.Çok dehşet şarkı bide solosu varya orda.Orda herif beni sanki delip geçio...

Ewet film gibiydi o anki ruh halim var ya:( acayipti ya bi de teomanın senden önce senden sonrası süper böle film gibi aynen benm için:smug: aslında herkesn vardır böle hikayesi kesin:wink3: yaw tam adaya gitcektm yagmur yagıyo iyi mi :lol:

Ya ada Kusadası bizim burlarda en piyasa mekan herks görmek için adadır iste kusadası biz ada deriz.Walla insallah burlarda da olur festival dicem ama Fanta portakal festivali olur burda anca:D

merhaba arkadaşlar! n'aber?

Ya ada Kusadası bizim burlarda en piyasa mekan herks görmek için adadır iste kusadası biz ada deriz.Walla insallah burlarda da olur festival dicem ama Fanta portakal festivali olur burda anca:D

heheheeh gel abi buraya getir arkadaşlarını.Yol çok uzun değil yani ;) ben mesela sürekli gidip geliyorum izmire...

hoşgeldin iccp :-)

ben o zeytinli festivaline bi kere gelmiştim galiba ama hiçhatırlamıyorum :S iyi bişeydi galiba :D