September 15, 200718 yr mar mint ha jonnek nekunk lesznek jegyek elso sorba,ugye gabi? Edit : szia Sylvi
September 15, 200718 yr a nevem Marek s szlovakiarol szarmazok es egy csopp magyarot is beszelek,ha valamit nem ertesz az oldalon nekem mond vagy ha valami fatalis error oldallal van peldaul ha nemlatod az avatarokot akkor busybeeburns (Ian a neve) neki irj arrol pm-t sok szerencset
September 15, 200718 yr Szia Szilvi...ugye hívhatlak így? vagy hogy szólítanak? Én 18 leszek januárban és Szanyban lakom. Ez egy falu Csornához közel ha így tudod...Győrtől kb 45 perc. Marek! Persze h első sor, ugy mint majd a Muse koncerten!!:D Jujjj de várom már. Ja és ha a Coldplay nem jön Magyarországra én megyek Ausztriába.. oda biztos mennek.
September 16, 200718 yr Szia Szilvi...ugye hívhatlak így? vagy hogy szólítanak? Én 18 leszek januárban és Szanyban lakom. Ez egy falu Csornához közel ha így tudod...Győrtől kb 45 perc. Marek! Persze h első sor, ugy mint majd a Muse koncerten!!:D Jujjj de várom már. Ja és ha a Coldplay nem jön Magyarországra én megyek Ausztriába.. oda biztos mennek. nekem csaladom van ott,nenikem es ket fia szoval veluk mennek
September 16, 200718 yr Az nagyon jó. Én meg már megbeszéltem egy haverral. Van neki kocsija, és ő is szereti a coldplayt, ugyhogy megyünk:D
September 17, 200718 yr Hát én nem annyi ideje, mert csak 3 éve ismerem a coldplayt és 2 éve szeretem..Szóval 2 éve. Marek! Nálam vannak a jegyek!!!!!:D
September 24, 200718 yr Gabi! tegnap meghalt a nenikem s bacsikamnak eltortek csontok auto balesetben