September 16, 200817 yr Ma ne da mi se dolazit tako rano i onda dugo cekat... nemam bas kondiciju i tijelo da izdrzim do pocetka koncerta, redovito umrem i onda imam minimum energije za išta ma išla sam onda na robbie williamsa i claptona
September 18, 200817 yr http://www.otvoreni.hr/default.aspx?ID=1277 bit ce na otvorenom intervju sa coldplay-em :) taman, dan prije mog vaznog ispita.. ah krasno :D
September 20, 200817 yr i ja cu naravno! fala bogu da nisam isla u milano, ne bi stigla ovo slusat hehehe
September 22, 200817 yr ljudi lipi pozdrav vam zelim i ugodno putujte, manje se uzbudujte i tako to :D ja idem jos jednom pustit live 2003, idem se spakovat, rucat i vrijeme je za vlak za Zagreb! Vidimo se svi sutra
December 19, 200817 yr evo jesmo... kako ste ekipa??? ja idem na koncert u Udine 31.08.09. Wooohhhoooooo
February 9, 200917 yr Ej...ljudi..samo da vas pozdravim!! u biti, ja sam se daavno registrirala, i nisam bas bila aktivna na ovom forumu..ali sad namjeravam biti:)) pa eto, pozz svima i uzivajte..:D
February 9, 200917 yr Book... Pa nadam se da ćemo se viđat ovuda... Ja sam uglavnom sama iz lijepe naše... Al sam tu uglavnom non stop...
July 8, 200916 yr Pozdrav ljudi,evo još jedne novajlije! Iman pitanje,namjerava li neko (osim ove cure koja je zadnja postala) posjetit Udine u kolovozu? Ja se nadan da vas ima dosta!