March 6, 201016 yr Hahaha ja sam odgodila svoj za večeras... Bilo je baš super... Mislim da su me svi susjedi mrzili jer sam u ponoć i po pivala... :D :D :D
May 3, 201016 yr ko bi reka da ću i na hrvaCkom pisat. :shocked2: tribala bi bit neka peticija da se zgb dođe.
September 6, 201015 yr Ma nek dođu bilo gdje blizu (austrija npr) i opet super, sve dok se faks ne poklopi... Ali ipak najbolje bi bilo da kopiraju u2, pa u zg :D Edit: e i sjećam se da sam isto gleda to kad je bilo na tv, nisam ni zna nego slučajno upalija, odlično je bilo :D
September 15, 201015 yr Jeste čitali onu priču cure šta je išla na Muse i sinjala Chrisa i Guya na ulici. Eh kad će se meni tako jednom posrećit? :laugh3:
September 16, 201015 yr U London? Anna i Imke. Još ne vjerujem da su ih vidile i Phila isto. Predobro, obe su bile i još uvik jesu prelude oko svega toga.
September 26, 201015 yr Ja jesam... 150kn, naručili su mi u algoritmu. meni je ok. nije baš o Coldplayu, više o Mattovom životu malo prije Coldplaya i sad dok je s njima. Al je o glazbi, o poslu rodiesa. Dobro štivo. :D
November 1, 201015 yr ja tu i tamo posjetim ovo mjesto. nekako je mirno, nema tema za razgovor osim ludih fangirls il onih koji mrze Coldplay al imaju vremena dolazit na njihov forum i pizdit kako su loši. ahhhh ja sam se prijavila. dobila sam svoj match... :D
November 30, 201015 yr Ja sam ih već vidjela mada ih ne slušam. Tako da me ove godine neće vidjet... al još malo pa KINGS OF LEON, uh koliko su mi sad dragi...
November 30, 201015 yr hehehe, ja cu za njih pak čekati neki dvoranski koncert jer sudeći prema iskustvu takvi su mi najdraži.
December 1, 201015 yr Gle ponudu, preko agencije se moze ici na rock im park za 2 tisuće kuna a tamo kol, coldplay i ekipa... ajme ajme
December 1, 201015 yr http://www.newsound.hr/rock-06-2011.htm ...cijena ulaznice 1100kn,prijevoz će bit najmanje 700-800!
December 1, 201015 yr ajmeeee... nemojte mi davat te linkove... ja se ipak nadam možda na Pinkpop (niz) ili Wertcher (belg) jer imam gdje bit ako tamo idem. :D Ajme ja bi puno toga a nemam para. :( Al nema veze, evo sad se vratila s White Lies, bilo je savršeno. :D
December 2, 201015 yr I didn't know what Hrvatska was until I started reading the posts in this thread. :laugh3: I never knew it was actually Croatia.:P
December 2, 201015 yr Reading? Croatian??? :D :D :D At least you're an American who actully knows what Croatia is, so thats a huge plus for you. And Hrvatska is how we call it. :D
December 5, 201015 yr Ima toliko tih festivala da me duša boli odakle ću pare rodit :D Ali nešto se šuška o peppersima na ljetnim festivalima i kad bi spojila coldplay, njih i kings of leon ja ne znam di bi od sriće :D
December 5, 201015 yr Ja bi spojila Coldplay, Snow Patrol i KOL! Al nekako ne vidim to, osim negdje daleko vani. Tipa Belgija, Nizozemska, UK ili Irska!