Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hrvatska?

Featured Replies

Leptirići za sve :cheesy:

• Replies 824
  • Views 77.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pozdrav ekipa :)

Čitam ovaj forum već neko vrijeme i baš sam bila hepi kad sam vidjela da ima i hrvatski topic :D

S nestrpljenjem ocekujem novi album i premijeru nove pjesme u ponedeljak :)

Bok Myla X!

Dobrodosla na forum i ovaj hrvatski kutak :)

Bok Myla! :D

Sviđa mi se ovo, sve više i više ljudi.

Hvala svima na dobrodoslici :kiss:

Nego , jeste vidjeli ovo [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Ehnzcs1TM4s]COLDPLAY - PARADISE HQ 30 SECOND PREVIEW - YouTube[/ame] :D

Da! Sve do kraja mi je okay. Al ovo "para, para, paradise" mi je previše "it was a waaaaaaaaaaaahhhh waterfall"

Al neću ništa komentirat dok ne izađe cijela pjesma. Iskreno strah me kako će zvučat.

Mislim da su s Waterfull htjeli pridobiti ljude koji ih inace ne slusaju. Eto, moja sestra uopce nije fan Coldplaya, ali tu pjesmu obozava. Ne znam zasto, mozda zbog melodije koja je lako pamtljiva i brzo ude u uho. Inace na otvorenom je cujem svaki dan bar 2 puta. Meni je ok, ali mi nije jedna od onih pjesama koje mogu poslusat milijun puta i nikad mi nece dosaditi, a takve su mi skoro sve ostale pjesme od Coldplaya :) I jos sam primjetila da na novom albumu nema Moving to Mars, i to mi je bas krivo :cry:

Slažem se u potpunosti sa svime što si rekla.

I da na Otvorenom je stalo! :heart:

pozzzz

znate li kolika ce biti cijena novog albuma?

hvala

P.S. steta sto moving to mars nije na albumu

vjerojatno oko 150kn. Ako bude normalan album. Tako su svi bili. Ako bude nešto posebno na njemu, tipa nekog pop-upa il tako nešto mogao bi biti do 200.

Sjećam se da sam VLV i X&Y platila 145kn.

iiiii???

iskreno meni je ajme neeee!!!! nzm ne sviđa mi se, ETIAW mi je bolja. I strah me ovog novog Coldplay i činjenice da ih možda više neću voljet koliko sam ih voljela.

I ste vidili ovo s Rihannom? Pokušavaju biti "u modi". Ne sviđa mi se ništa od toga.

*želim moj stari coldplay nazad*

iiiii???

iskreno meni je ajme neeee!!!! nzm ne sviđa mi se, ETIAW mi je bolja. I strah me ovog novog Coldplay i činjenice da ih možda više neću voljet koliko sam ih voljela.

I ste vidili ovo s Rihannom? Pokušavaju biti "u modi". Ne sviđa mi se ništa od toga.

Uf, ne znam sto bi ti rekla, mislim isto kao i za ETIAW , ovo su pjesme za neke nove fanove, ili su samo mamac za nove fanove, nadam se da je ipak ovo drugo :)

Da, i meni je malo previse toga para - para, ooooooooooooooo :D

Nekako imam osjećaj da se Coldplay prodao! Lost - s Jay-Zem mi je bio okay, više mi se sviđa orginalna verzija al mi je okay i ova s Jayem.

Al Rihanna? STVARNO????

ETIAW sam slušala 4-5 puta nakon što je izašao i sviđala mi se. A Paradise, jednom sam poslušala i strah me opet. Ne znam što mi je gore tekst, glazba...

vjerojatno oko 150kn. Ako bude normalan album. Tako su svi bili. Ako bude nešto posebno na njemu, tipa nekog pop-upa il tako nešto mogao bi biti do 200.

Sjećam se da sam VLV i X&Y platila 145kn.

hvala ti :D

sto se tice Paradise...zacuđen sam stvarno drukciji Coldplay...kao da sam slusao jay-z a

nadam se da ostatak albuma nece biti ovakav jer ETIW je puno vise coldpayerski nego paradise

jos da pitam gdje je najbolje kupiti album ?

Svugdje će ti cijena bit ista. Ne znam di živiš, al probaj Dallas Records! Iako sam uvjerena da će se prodavat u svim cedeterijama. I u Algoritmu!

Meni je Paradise ok...bolja od ETIAW...makar oba dvije imaju grozne riječi :\

Poslušao sam sve nove pjesme najmanje 200 puta...

Hurts Like Heaven i Us Against The World su gotovo masterpiece, Charlie Brown je zarazan singl, ETIAW nije Coldplay, Paradise je neki miks Viva La Vide i Christmas Lights sa puno gorim riječima. :\

Očekivao sam Princess of China da bude jedna od najboljih pjesama, al mislim da ju je sad bolje zanemarit...:angry: Mrzim Rihannu i neću ju na Coldplay albumu! :angry:

Želim povratak pravih Coldplay. Mylo Xyloto nije to...za sad.

Ako ste gledali koji od njihovih intervjua sigurno ste primjetili kako Chris i ostali clanovi benda stalno napominju, kako oni ne zele biti VEĆI nego BOLJI, dakle nije im bitna zarada, popularnost, bla bla bla, nego teze tome da su kvalitetniji, bolji,........ nadam se da nam nisu lagali.

Inace , od ovoga sto sam do sad cula a biti ce na albumu, najvise mi se svida Us Against the World i Hurts like heaven, treca mi je Charlie Brown :)

E da, zaboravio sam: Myla, dobrodošla na forum ;)

Up In Flames mi je najdraže ime pjesme...nadam se da i pjesma. :)

Ja se nadam da je "Us against the world" ostao kao live. S Willom i ulaskom instrumenata u određeno vrijeme.

I da još se nadam da je ovo s Rihannom neki bolesni inside joke i da će na kraju PoC biti predivna pjesma samo s Chrisom. :D

Svugdje će ti cijena bit ista. Ne znam di živiš, al probaj Dallas Records! Iako sam uvjerena da će se prodavat u svim cedeterijama. I u Algoritmu!

oke probat cu i jedno i drugo

hvala :D

iiiii???

u cemu je stvar s rihannom? malo sam izvan toka, nemam pojma sto se događa shocked1.gif

Moj prijatelj je napisao jako slicnu pjesmu Paradise, prije dvije godine, ali mislim da ju je vidjelo samo par ljudi, jos sam ga ja zezla da je uglazbi i objavi, da ce to sigurno biti hit :D Stvarno jako slice, cak isto pocinju i zavrsavaju, samo je pjesma moga prijatelja puno bogatija i emotivnija :)

trebao je. vjerujem da je emotivnije od ovog.

ja sam poslušala danas još jednom, recimo da mi je mrvicu bolja nego jučer. valjda je ono bio prvotni šok, al svejedno mi je koma.