Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czech Fans

Featured Replies

:D jo taaak....ale ja to porad nechapu...cos tim jako chtela rict? achjo...jak jsem taaaaakhle natvrdla :D :D

• Replies 838
  • Views 60.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:rolleyes: ... neee...ja jsem takhle natvrdla uz od narozeni... :D hele, nech toho, proste napis jen jeho jmeno, nebo proste jen hotaaak nebo bicaaaak, prosim, prosim, ja vim, ze po tom touzis, ulev si... :D :D

Tobe to uz chybi, vid, ted to nemas s kym rozebirat :D smula, me se tahle sazka mooc libi :D

no ale pockej, to nemuzes, Guy ma dneska narozeniny! to jako dovolis, mu tady verejne nepoprat???!! i ty jedna! :D

Moc to prozivas :D ja prece nemuzu driv nez v kvetnu ... ale ty muzes :P :D

nee..to ja takhle sama bez tebe nemuzu... :D no y me chces normalne zabit... :D

s tebou se vazne neda hraaat :D achjo, nerikej, ze jsem to fakt projela, ja na dnesni slavnostni den spolehala! :D

Jak neda hrat, ja se svych pravidel nahodou drzim, ty muzes rypat, provokovat, psat si co chces a porad je ti to malo? :D

No, projela, byla to krize, ale ustala jsem to :D

ale pravidlo c. 1 zni, nechat me vyhrat, takze mas tu spamovat jeho jmeno, jeho fotky, proste se trochu snazit :D

achjo....on ti to jednou vrati.. :D

jak nenecham? :D saaakra, schylujou se tri kvetnovy mega porazky...achjo....to jsem to dopracovala... :P tak kdyby sis to nahodou rozmyslela a chtela me nechat vyhrat :D, tak vis co staci....jen to jmeno.... :D :D

Tri? :D Co ty dalsi dve - matura? :D

To si fakt jeste rozmyslim, ale vim, ze tobe staci i sebemensi, zdanlive absolutne nesouvisejici narazka :D

zdanlive nesouvisejici narazka je v tvem pripade zadoneni o jakoukoliv zminku :D a ja ti chci poskytnou prostor :D

aaaa...neee...proc tam jsou vsichni ti U2, Muse, MGMT!!! dejte sem listky!!! :veryangry2: :P

No to jsi teda fakt desne hodna :D

Zkus to jinde, ja ti je asi nedam :D

:D ja vim...trochu jsem to cekala :D to byl jen bolestny vykrik do prazdna....:D tak za rok :P

Jen kric... tak za rok. Snad :D Ale ti U2 me budou mrzet. Snad je jeste nekdy stihnu... nez to zabali...

aaaaa...jak muzes! prej zabali...to uz radsi prohraju tu predem ztracenou sazku nez si myslet, ze to jůůůťáááci zabali :D :D

Tak promin :D jo, fakt je ze bych to tezce nesla. Vyrostla jsem na nich. Ale chlapcum uz tahne na padesat a s nicim prevratnym uz asi neprijdou. Pote, co konec ze dne na den oznamila uz jedna moje oblibena kapela, nejsem v tomhle smeru takova optimistka...

tjn....potvrzuje to i to jejich posledni CD, nic prevratnyho...proste One, Pride, WOWY .... to proste nejde prekonat....ale tak kdo vi..... Bono este muze byt osvicenej necim ...no, proste necim :D .....no, A-ha sice do Cech neprijedou, ale U2 verim....trochu.....snad Bonuv cas este neprisel ;) :P

No, na rovinu, kolik kapel bylo v poslednich letech kariery vyrazne osviceno?

Podle me taky neprijedou. Je pro ne mnohem vynosnejsi hrat v Nemecku, zap. Evrope... o prachy slo vzdycky...

No Line On The Horizon neni nic prevratneho a ani jsem nic takoveho necekala. Neni to zklamani, ale me to nijak extra nebere...

Treba jeho cas jeste fakt neprisel, ja nevim, moc to nesleduju, nevim, kolik desek maji v planu jeste udelat.

malo, malo :/ ale oni zase nejsou jen tak nejaka kapela..jsou to U2... :D

tjn.... tak aspon se mame na co tesit...clovek proste nikdy nevi.....

mne osobne stejne vic zalezi na tom, kolik toho jeste vydaji Coldplay :D

No prave, oni jsou Nekdo a od takovych se ocekava, ze budou s kazdou dalsi deskou lepsi a prevratnejsi. Mezi NLOTH a predchozi deskou byla asi petileta pauza, takze z toho asi nekteri usoudili, ze pracuji na necem velkem. Neni spatna, to vubec ne, proste klasicti U2. Nejspis to nejvic potesilo ty, co nic velkeho neocekavali. Ale nazivo to stejne porad umi rozjet :D

No jo, verna fanynka :D jeste minimalne 10 roku jim to musi vydrzet...

Btw, co ta verejna provokace? nejak polevila :D