November 28, 200916 yr Na, yra filmų, kur blogai baigiasi, čia dažniausiai tie filmai, kurie būna tikrais faktais paremti :D visi kiti baigiasi gerai ;)
November 29, 200916 yr Nepykit, kad buvau pradingusi. Aš ir vėl čia. :D Matau apie filmus diskutuojat, bet gaila, kad nemačiau dar new moon, tai ir nieko negaliu pasakyti :( o pirma dalis man visai patiko. :)
November 30, 200916 yr Smagu, kad atsiradai ;) Šiaip sakyčiau neblogas filmas, bet nieko ypatingo... :confused: O kaip po atostogų vėl į mokyklą sugrįžt pasisekė? Spėjai pasirgt per laisvas dienas? :)
November 30, 200916 yr Kokių dar atostogų? :confused: Jei turi omenyje epidemiją, mūsiškiai eina į mokyklą. :\ Ir džiūgauju, kad nesergu tuo kiaulių gripu, o kaip pas tave? Bet jau koksai burbulas dėl gripo visoje žiniasklaidoje, kiekvieną dieną rašo apie epidemiją. Net bloga.
November 30, 200916 yr A, užjaučiu, kad neturėjai atostogų, mes 10 dienų laisvų gavom ;) Jo, dėl to gripo, tai užknisa, atrodo, kaip anksčiau gripo nebuvę, baisi čia bėda, numirė keli žmonės, negi čia blogai? :D Juk ne maras, ne viduramžiai ir ne karas-išgyvensim! :thinking:
December 1, 200916 yr :D aišku, baisu, kad miršta žmonės, bet toks jausmas, kad specialiai norima žmones įbauginti. :dozey: beje pažiūrėjau new moon, :sick: nepatiko:D bet suprantu tuos, kuriems patinka, jei man būtų 12 metų, alpčiau dėl to filmo!!:D bet muzika, mano manymu, parinkta labai gerai.:)
December 2, 200916 yr hm...:thinking:šiandien nusipirkau tų saldainių, kur reikia skaičiuoti iki Kalėdų:D tai jau 2 suvalgiau:nice:dabar sėdžiu laiminga ir klausausi muzikos, beje paskutiniu laiku nebeturiu ko klausytis:uhoh:kažkaip nebeužsikabinu:\o kaip tau gyvenimas?:D
December 2, 200916 yr Na, aš advento kalendoriaus šį kartą nepirkau :D Kažkaip lyg ir nieko ypatingo, mokykla, namai ir pan..nors va, šiandien buvo teatre, ten kažkokią komediją žiūrėjau, visai nieko.. :)
December 3, 200916 yr :nice:ir as noriu i teatra.:rolleyes: zinai grupe smokie?:D [ame=http://www.youtube.com/watch?v=WgChg4ZrLbs]http://www.youtube.com/watch?v=WgChg4ZrLbs[/ame] :wacko:
December 3, 200916 yr Ziuriu neblogu dainu tavo tevai klauso. :) Man patinka sita smokie daina^^:wacko:
December 4, 200916 yr A, čia visokių klauso :D tėtė pvz, tai roką daugiausiai klauso, o mama tai beleką, visokius Kučinskus ir pan. :D
December 4, 200916 yr Na, man biskį tada geriau pasisekė ;) aš jau mamą pripratinau prie Green Day, ir Coldplay :)
December 8, 200916 yr Sveiki ;) neatrodo, kad labai daug čia lietuvių, bet nieko, tuoj ir aš prisijungsiu prie diskusijos ;D
December 8, 200916 yr Sveika :D O kaip faina, nauja narė :dance: na, čia lietuvių kaip ir nėra, tik lietuvės :D
December 8, 200916 yr Čia taip ir yra...dažniausiai, tai čia aš viena šneku su Onute arba Agna ;) kažkada ir daugiau buvo dalyvių, bet matomai kažkur dingo... :dozey: Taigi, iš kokiu tu miesto? Koks tavo vardas? :)