Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Is there anybody from Lithuania?

Featured Replies

• Replies 2.8k
  • Views 190.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Aha :dance: tikiuosi bus internete įkelta ir mes galėsim pamatyti. :wacko:

Beje, šiandien buvau prie jūros. Buvo šalta, bet labai gražu.

Padariau keletą nuotraukų.

Na ir užmigo šis forumas:( kaip gyvenat? kaip jums žiema?

man tai jau teko patirti šios žiemos negandas :D buvau kelis kartus gana skaudžiai paslydusi ant ledo, bet gerai kad nors nieko nesusilaužiau..:D

Na, visai neblogai aš gyvenu, o kaip tu? :) Nors kai pagalvoju, kiek man ryt nd reiks padaryt, tai abejoju, ar tai misija įmanoma :dozey: Šiaip, visai nieko ta žiema, traumų dar neturėjau, kol kas, tikiuosi, kad ir neturėsiu...užjaučiu tave, aš kai einu į mokyklą, tai kasdien slidinėju ant perėjų :D

Hei, sveiki!

Užšaldo ta žiema smegenėles, bet gyvent įmanoma :D

Šiandien kaip tik pasižiūrėjau Simpsonų seriją su Coldplay, nors baisiai trumpai parodė juos, bet žiūrėt buvo visgi malonumas :D

Aš parsisiunčiau su torrentais. Šiap tikėjausi kažko daugiau. Nuvylė.

Linkomanijoje turėtų būti. Šiaip torrentuose, kaip minėjo, bus tikrai :-)

Na stebuklo per didelio ir neparodė, bet vistiek faina (: Footage smgus video, kur rodė kaip Chris'as įrašinėjo balsą :cool:

mane irgi pralinksmino tas video, kuriame rode,kaip chrisas igarsino! ;)

o serija as ziurejau internetu, nebepamenu kur.

bet manau sis turetu veikti:

beje suprantu tave Karolina del namu darbu, na bet jau ne tiek daug beliko ir galesim atsipust. ;)

Ačiū už linką, Onute :kiss: Na, tie namų darbai tai niekad nesibaigiantys, bet kadangi šnd mažai pamokų buvo, o ryt bus sutrumpintos, tai ketinu viską padaryt ;) Pagaliau ir man sektis pradėjo :D

Ar dar tebesiklausai Franz Ferdinand?;D

Kartais, bet daugiau galbūt klausausi įvairių kitų naujų grupių, tokių kaip bat for lashes, grizzly bear, the xx, beirut ir pan. Beje, girdėjau į Lietuvą balandžio mėnesį atkeliaus Brendand Perry. Ar teko girdėti jo muzikos?

[ame=

]
[/ame]

Man asmeniškai visai įdomi muzika.:thinking:

Na, aš tokių grupių nelabai girdėjus, tiesą sakant :embarrassed: Atlikėją šį tai girdėjus, visai nieko tokias dainas dainuoja... ;)

Hm...visai nieko dainos, patiko man Beirut ;) Tik va, gaila, jau ryt vėl į mokyklą, taip gerai buvo tos šventės :rolleyes: Beje, kaip jūs atšventėt? Aš tai nieko gero nenuveikiau, tik biskį sniegą kaime pakasiau, tai dabar nugarą skauda....

Aš irgi nieko gero neveikiau, tik ilsėjausi ir tiek. :rolleyes: Visgi geras dalykas yra šventės.:nice:

mums pasisekė, nes tą šeštadienį buvo šimtadienis, tai pamokų nebuvo.

nors gal ir nepasisekė, nes dėl to pirmadienis buvo sunki diena visiems dvyliktokams...gerai, kad bent dauguma mokytojų supratingi. bet tik dauguma

Na, mums tai šimtadienis buvo penktadienį, ėjom į mokyklą, pamokos nebuvo sutrumpintos, šeštadienį irgi, tik kažkaip daug dvyliktokų šeštadienį nemačiau mokykloj :D

mes galėjom pasirinkti penktadienį arba šeštadienį, dauguma nubalsavo šeštadienį. Kažkaip negerai būtų buvę penktadienį atšvesti, o šeštadienį keltis 7 ryto. >.<

nemanau, kad kasnors būtų ėjęs į mokyklą po 2h miego...

Tai jo, mums tai nieks neleido rinktis. Bet vis dėlto gerai, kad aš nedalyvavau tam šimtadienį :)

kodėl nedalyvavai? :)

beje, kelintokė esi?

Aš 11-tokė, todėl nebūtina dalyvaut. Ir džiaugiuosi, kad nedalyvavau ir taip reikalų per akis :thinking: O tu kelintokė?