February 6, 200818 yr Szia! :) Én jól vagyok, picit beteg vagyok, de nem vészes. :) Kissé elszomorít, hogy ide nem sokan írogatnak... Te hogy vagy? :)
February 7, 200818 yr Én is jól :) megy a suli, most végre van egy kis szünet... jaja, elég kihalt ez a topik, pedig gondolkozom rajta, hogy kéne egy magyar coldplay oldal is, mire kijön az új album, de nem tudom megéri-e, vagyunk-e elegen...
February 7, 200818 yr Most nekem is szünet van, de jövő héten beindul megint minden. Én örülnék egy magyar oldalnak, bár mondjuk miattuk szívesen "szenvedek" az angollal is. :nice:
February 10, 200818 yr Még régebben mintha lett volna egy magyar oldal, ahol írtak egy üzletről, de most nem találom. Bár lehet, hogy már nincs is meg a bolt. Ha találok valamit, megírom. :)
February 13, 200818 yr en most beteg vagyok s talan nem megyek suliba,elosszor dokihoz oszt az talan otthon hagy,ki tugya?
February 21, 200818 yr :cry: I was kidding hjo,Im going to chase him and tell him to date with you :wacky:
March 26, 200818 yr Szia! :) Velem minden oké. :) Rohangálok ide-oda. :D De ide mindig van időm feljönni. :)
March 29, 200818 yr És merre fele járkálsz?:D Amugy én meg mindig elfelejtek felnézni ide, mert olyan punnyadás van....
March 29, 200818 yr Most leginkább suliba, aztán onnan haza, majd vissza, néha háromszor is egy nap. Útálom. :dozey: De a Barátomhoz sokkal szívesebben megyek. :D Viszont a jövő hét végéig hanyagolnom kell Őt. :cry: Nemsokára talán beindul az oldal, bár ide akkor sem írnak majd többen. Remélem most már hamarosan lesznek új, szuper képek is meg új klippek és persze az új album :nice:... már nagyon várom. Eddig még valahogy elvoltam, de most már kezdek nagyon türelmetlen lenni. :D