Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hrvatska?

Featured Replies

• 1 month later...
  • Replies 824
  • Views 77.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

rock im park mi je puno primamljiviji...

btw machete don't text, prejebena fora u filmu :D

Ideš u njemačku? Puno mi je otić na 3 dana,a i neman ekipu ... kaže bolje upućeni forumaš da album izlazi tek u 10.misecu,čudno mi je da dolaze na puste festivale,a možda neće imat novog materijala!

Ma i forumaš a i Deb (The Oracle) je rekla da neće bit ništa novog. Tako da ja neću, puno mi je davat pare za to, pare koje nemam. Radije ću čekat album i onda na turneju. Primamljivi su mi ti festivali, ali ne znam nekako mi je bolje otić na samo njihov koncert, na kojem su njihovi fanovi. Ovako ima ljudi koji su tamo zbog nekog drugog ne vole njih, pa i atomosfera možda neće biti tako savršena. Iako okay da mogu na Glasto ili T in the Park išla bi isti tren. Al ovako Venecija, bez novih pjesama, neeee!

Čekam novi album, samo se nadam da će brzo!

• 1 month later...

Bok svima! Novi sam na forumu...

Nejdem u Veneciju iz istog razloga. Čekam LP5 i pravu turneju...:)

Bok! :D Dobrodošao!

Nadam se da će ti se svidjeti. Sad je prilično tiho jer nema ničeg bitnog. Al kad dođe album kad sve krene, ovo je definitvno najbolji forum! :D Većina ljudi je super! :)

• 1 month later...

Meni se sviđa! Nzm drugačiji je nego što sam mislila, al opet punoooo bolje nego što sam očekivala kad sam vidila stihove. Presavršen mi je Jonnyev solo i to što mu gitara tu i tamo zvuči nekako ko irske gajde.

Večeras ću probat gledat live ovaj Rock am Ring. Zanima me kako nove stvari zvuči u doboj video kvaliteti. Za sada su mi ove nove okay, al moram poslušati bolje verzije i NADAM se da će album ubrzo jer želim sve odjednom poslušat i onda dati konačno mišljenje. Al za sad sam neočekivano pozitivna!

Ti?

ps. inaće ja sam Antonia!

^Bok Antonia! I meni se sviđa. Al ipak mogu oni i bolje. Jonnyeva gitara je super! I ja ću gledat Rock am Ring. :)

Nadam se da su svi ovi festivali samo kao 'uvod' u novu 'eru' i album. I da će onda na pravu turneju! Jer ih ovaj put jako želim vidjet uživo.

Btw, ja sam Fran. ;)

^Bok Antonia! I meni se sviđa. Al ipak mogu oni i bolje. Jonnyeva gitara je super! I ja ću gledat Rock am Ring. :)

Nadam se da su svi ovi festivali samo kao 'uvod' u novu 'eru' i album. I da će onda na pravu turneju! Jer ih ovaj put jako želim vidjet uživo.

Btw, ja sam Fran. ;)

Drago mi je!

Rock am Ring ću pogledat da jednom čujem pjesme i onda ništa do albuma. Želim to slušati ukomponirano i u nekom redoslijedu.

Bilo bi vrijeme da naprave koncert kod nas al ako bude u nekoj od susjednih zemalja obavezno idem! :) Vidila sam ih jednom i NIJE dosta!

Blago tebi! Ja ih nisam vidio uživo. Al ovaj put ne smijem propustit priliku! ;)

S obzirom da sam fan od svoje 15te nije bilo teoretske šanse da propustim Viva Tour. :)

I kad ih vidiš uživo tek tada ih zavoliš al ono zapravo! :)

• 4 weeks later...

Hiiii pipl.... :D

I kak vam se sviđaju pjesme!? Meni su sve odlične. Iako sam bila malo skeptična prema MM studio version, al sad mi je super. Edgy je i drugačija. A na "Us against the world" plačem ko malo dijete. Predivnaaaa mi je. :D

Nadam se da ste svi okay (ne znam kome ovo govorim u množini jer nas nema baš)

redovito navratin vamo,al uglavnom kao čitatelj ... od ove prve svaka pisma je bolja,moving to mars i uatw najviše podsjećaju na ranije stvari,šta je dobro i nadan se da će bit više ovakvih stvari na albumu ...klavir i gitara,bez ikakvih playbacka i ostalih gluposti!

• 2 weeks later...

Pozdrav C(ro)oldplayevci !

imali ikakvih ideja kako da dovedemo coldplay u hrvatsku???

da napravimo nekakvu peticiju ili grupu na fejsu ??sto mislite

pozzzz

Evo i mene ekipa. Filip, iz Zagreba sam ali zivim u Americi.

Ne pisem cesto ovdje ali pratim sve i slucajno mi je zapelo za oko 'Hrvatska?' pa sam odmah dosao vidit sta ima, bogami 40 stranica - nije lose! :)

Inace, bio sam na Coldplayu u Washingtonu za Noc Vjestic 2008. i koncert je bio odlican, stvarno fenomenalan. Jedva cekam da ih opet gledam, nadam se ove godine ako dodu u blizinu!

Nemam pojma sta ocekivat od novog CDa, nije mi na razini VLV (ni blizu) ali vidjet cemo sta bude :)

p.s. znam da cete me mrzit ali sam za novu godinu bio u Londonu, i na povratku u Oslo sa curom (tamo ona zivi), znaci 2.1. na Ryanair letu London-Oslo sam sreo Guy-a koji je mislim isao kod brata (imaju neki biznis zajedno, prodaju neki namjestaj starinski) uglavnom nisam ga htio smetat ali smo se fotkali i to je to :)

evo i fotka :)

guyberrymanija001.jpg

p.s. L. Vuitton torba NIJE moja, od cure je, dosta frendova me zajebavalo zbog toga ali LV necu uskoro nosit haha

I jos jedna stvar - neznam dal je itko vidio ovaj video, ja sam ga slucajno pogledao prije par mjeseci.

Uglavnom, CP cita razglednice koje su ljudi slali i oko 0:21 Guy kaze nesto "Croatia, a girl from Croatia"

To je mozda dobar znak da ce doc ubrzo :)

Na ovu sliku sam i više nego ljubomorna. Mislim da sam to napisala kad si ju postao. :)

Vuitton je prilično u Guyevu stilu pa ono ne zamjeram ti.

A ta razglednica, koliko ja znam bi nekih 99% trebala biti moja. :D :blush:

Ja se nadam da je bi ih mogla napokon vidit kod nas, zadnji put sam morala do Italije.

Antonia, samo se ti zaposli u lupi.

Mogli bi im zaspammat email da ih dovedu xD

Captain Kirk 'CK' - cestitam! ;)

Captain Kirk 'CK' - cestitam! ;)

Na cemu, to kaj sam se skrumpao? :P

Mislim gle, mi njih vidimo kao neke super zvijezde ovo ono i onda kad ih vidis ti je wow, ali zapravo su oni normalni decki kao i svi drugi: vole fucu, pivicu, dobru muziku - nisu neki vanzemaljci tak da ono...