January 22, 201115 yr oh, tai tu jau neblogai susiplanavus :lol: NAMAI NAMUČIAI! kap pasėlgau žemaičiu kalbuos!
January 22, 201115 yr aha :D tai tikiu, tikriausiai vilniui, tai iš vis mažai kas lietuviškai šneka :D
January 22, 201115 yr Susinervinau šnd, instaliavau puskei kompe ten visokias nesąmones, tai windows iki galo nebaigti instaliuot, tai pusė dalykų neveikia. 3 val prasėdėjau, o praktiškai nieko nepadariau... :confused:
January 22, 201115 yr Geriau ir nematyt. Labai gerai, kai kas nors kitas už tave visą darbą su kompu padaro. ;) tai žiūriu, nieko gero neveiki šeštadienio vakarą?
January 23, 201115 yr Jeigu ne kirpčiukai tai išvis neičiau kirptis, bet beveik nieko jau nebematau :lol: bet, kadangi jau einu, tai galvoju ne tik kirpčiukus kirptis. kiekvieną kartą kai apsilankau kirpykloj mano plaukai labai patrumpėja. Dabar šiekteik žemiau pečių yra. Noriu, kad pečių nesiektų. Visada esu už trumpesnius plaukus, nes vaikystėj labai ilgus turėjau. Tai dabar kuo trumpesnių noriu. Bet dar iki galo neapsisprendžiau. Kai ten į kėdę atsisėsiu, nuspresiu :lol:
January 23, 201115 yr A... :) aš tai kai einu, tai sakau,kad tik galus, bet kadangi galai būna nušiurę, tai beveik pusė plaukų išeina. :D turėjau ir aš 2009-2010m. pr. kirpčiukus, bet užkniso, nes dažnai kirpt reikėjo, tai dbr vėl grįžus prie įprastos būsenos :D