December 18, 201114 yr Coldplay į Lietuvą atvažiuos, kai pasens, kaip ir visos kitos grupės :D Varšuva yra tikrai labai netoli... P.S. Sveiki, kiek čia mūsų bebūtų :)
December 20, 201114 yr Nežinau, nesu tokia didelė fanė, kad taip toli trenkčiaus :P o jus žadat važiuot? :nice:
December 20, 201114 yr Na, aš tai bandau maldaut tėvų, už Kalėdas ir gimtadienį ir sielą... Tik kas labai trikdo, tai ar perkant bilietus internetu iš AlterArt bus nuskaičiuotas tarptautinio pervedimo mokestis.. Gal turit patirties su tokiais pirkimais?
December 21, 201114 yr as lygiai taip pat ;DDD vat irgi norejau paklaust kaip ten del tu apmokejimu, labai ten daug nuskaiciuoja?;O
December 21, 201114 yr Žinok, joo, daug. 80-90 Lt. Rašiau emailą į banką tikslintis (o tie bjaurybės tinginiauja, neatsako). Nes kaina tuomet gaunasi baisi, o juk dar ir už lovą reiktų pervedinėt, dar nuskaičiuotų tiek pat. Skaičiuoju, planuoju jau ketvirtą dieną :thinking: ir tie bank charges kaipir vienintelė kliūtis. O šiaip, iš kokio miesto esi?
December 21, 201114 yr Nepigiau būtų ten nuvažiuot ir prieš pat koncertą nusipirkt iš perpardavinėtojų bilietus? Mano sesė taip darė, kai važiavo į Oslą, į Bon Jovi koncertą. Mažai, ką brangiau išėjo nei reali bilieto kaina ;)
December 21, 201114 yr Nenoriu rizikuot, kad nebus bilietų ar tik prastose vietose, ar tuo labiau netikri, nes per euforiją nieko nesuuosčiau.
December 21, 201114 yr As is vilniaus ;D As irgi bijociau taip rizikuot, kazkaip tikrai nesmagu butu, jei jau vaziuot, tai 100 procentu isitikinus ;D blem, kazkaip rimtai reik su tais skaiciavimais cia susizinot..
December 22, 201114 yr Buvus ten, grazus, bet kai turi tiksla varyt i koncerta, tai tas miestas visai ne galvoj ;DDD
December 22, 201114 yr jeigu taip kaip lietuvoj su bilietais, tai dėl blogos vietos gali nepergyventi, nes kad ir kokį bilietą nusiperki, gali eit į stovimas vietas. Nebent užsieny ten griežčiau :|
December 22, 201114 yr girdejau kazka, kad ten tipo bus kaip ir VIP bilietai, kurie visai arti scenos, nu aisku ju maziausiai ir jie brangiausi, tai manyciau, ten griezciau bus ;/ P.S Per ehr db groja Charlie Brown!!Ouuuuu, kaip faina ;D
December 22, 201114 yr Aš iš Kauno ;) Va, DNB man atrašė "Informuojame, kad atsiskaitant kortele internetu tiesiogiai, t.y. įvedant CVV kodą, tarptautinio pavedimo mokesčio mokėti nereikia. Tarptautinio pavedimo mokestis yra mokamas tuo atveju, jei yra atliekamas pavedimas nurodant gavėjo duomenis, sąskaitos numerį, banko rekvizitus." Tai... kaip ir nėra? :awesome: Man irgi miestas ne galvoj, po koncerto bus laiko pablūdyt. Ir taip, VIP yra VIP ir manau, ten griežtai žiūrės, juk tikrai, ne Lietuvėlė ir grupė neprasta, sakyčiau :laugh4:
December 23, 201114 yr Hm, pas mane tai Swed bankas, idomu kaip ten ;DD As tai vis pasiziuriu dar ar nera lietuvoj tipo kaip kelioniu agenturos buna veza i koncertus, bet nieko nera, bet manau be tu agenturu pigiau apsieis... Kiek zinau, bilietas traukiniu i varsuva kainuoja 50lt, o su studento pazymejimu 25lt, tai labai prieinama ;D
December 26, 201114 yr Su šventėm...;) tikiuosi gerai atšventėt :> Hm, pas mane tai Swed bankas, idomu kaip ten ;DD As tai vis pasiziuriu dar ar nera lietuvoj tipo kaip kelioniu agenturos buna veza i koncertus, bet nieko nera, bet manau be tu agenturu pigiau apsieis... Kiek zinau, bilietas traukiniu i varsuva kainuoja 50lt, o su studento pazymejimu 25lt, tai labai prieinama ;D Klaipėda-Vilnius su pažymėjimu 25lt kainuoja.....
December 26, 201114 yr Aš iš Kauno ;) Va, DNB man atrašė "Informuojame, kad atsiskaitant kortele internetu tiesiogiai, t.y. įvedant CVV kodą, tarptautinio pavedimo mokesčio mokėti nereikia. Tarptautinio pavedimo mokestis yra mokamas tuo atveju, jei yra atliekamas pavedimas nurodant gavėjo duomenis, sąskaitos numerį, banko rekvizitus." Tai... kaip ir nėra? :awesome: Man irgi miestas ne galvoj, po koncerto bus laiko pablūdyt. Ir taip, VIP yra VIP ir manau, ten griežtai žiūrės, juk tikrai, ne Lietuvėlė ir grupė neprasta, sakyčiau :laugh4: na su VIP tai visai kas kita :P
December 30, 201114 yr Na, kur Naujus planuojat švęst? Aš tai į Vilnių varysiu su sese ir keliais draugais :)
December 30, 201114 yr Šaunu :nice: aš tai į Platelius. Pirty, su draugais. Buvo pasiūlymas Vilniuj, bet noriu pabūt savam krašte kiek galima ilgiau :)