March 11, 201214 yr Hm, neblogai ;) Aš tai buvau Vilniuj: vėliavų pakėlime, eisenoj, mišiose... Tik gaila, kad prifotkino visokius ten nacionalistus, o normalių žmonių ne :thinking:
March 16, 201214 yr Altorių šešėly. Viskas tuo kaip ir pasakyta :D šiaip tikrai įdomi knyga, būtų dar įdomesnė, jei nereiktų paskui rašinio rašyt.
March 17, 201214 yr Tikrai, skaitau ir jaučiuosi dalimi visos lietuvių moksleivijos, kurie šitai jau patyrė :lol:
March 18, 201214 yr LNK tinklo televizijose dirba kažkas, kam patinka Coldplay :D Anksčiau girdėjau Christmas Lights, Paradise, o dabar Charlie Brown kaip anonsų foną.
March 20, 201214 yr Aha, smagu, o tai iki Viva La Vida apie juos iš vis buvo mažai kas girdėt Lietuvoj :)
March 20, 201214 yr Prisimenu, kai dar buvo Tango TV ir ten kartais rodydavo video, tai mačiau Clocks. Pirmas sąmoningas prisiminimas apie Coldplay :lol:
March 20, 201214 yr Man atrodo, jis tiesiog po daugelio metamorfozių tapo TV6. Bet nieko gero dabar :/ Apskritai, televizija geresnė anksčiau buvo, manau :D Šiandien klasiokai pradėjo kalbėt, už ką rinkimuose balsuos. Dauguma jau pilnamečiai rudenį bus (aš pusantrų metų jaunesnė). Taip... greitai viskas. :|
March 21, 201214 yr Tai džiaukis, kad jaunesnė esi,;DD aš irgi buvau beveik jauniausia metais už visus;D tik atrodo, kad tas balsavimas yra kažkas ypatingo;DD
March 21, 201214 yr Galėjimas balsuot yra gerai, tik, kad dabar Lietuvoj tokia situacija, kad nėra už ką balsuot