January 8, 201313 yr Visi pasveikino su šventėm ir vėl tyla... :laugh3: Kaip pirma (bent jau man) darbo savaitė šiais metais?
January 10, 201313 yr Su naujais ;) Na, aš Kaune švenčiau, tai 12 val nelijo :D o jums kaip? aš irgi Kaune buvau ;D Visi pasveikino su šventėm ir vėl tyla... :laugh3: Kaip pirma (bent jau man) darbo savaitė šiais metais? daugumai studentų dabar egzaminų sesija. The best time of the year!!
January 10, 201313 yr Jėėė. Pagaliau radau Coldplay fanų iš Lietuvos. :D Esu Šaras iš Anykščių. Coldplay palaikau tik nuo 2009. Tikiuosi priimsit padiskutuoti :)
January 10, 201313 yr Žinoma priimsim;) Malonu žinoti, kad mūsų gretos vis didėja. Man tai ši savaitė tokia sunki, po atostogų galva nedirba. O dar pusmetinius rašysim. Vieną jau rytoj, matematikos per pirmą pamoką. Kokia neteisybė:embarrassed: Žodžiu, einu mokytis:book2:
January 10, 201313 yr Super! Dar vienas lietuvis coldplayeris :D Man šiandien paskutinės dvi pamokos buvo matkė, tai kas minutę vis žvilgčiojau į laikrodį.
January 10, 201313 yr Ooo, kaip jums (daugumai čia esančių) dar gerai, juk tik mokykloj mokotės :) Nors mano sesija jau baigta prieš Kalėdas buvo, bet vis tiek nėra kada laiko tuščiai leist.
January 10, 201313 yr Jėėė. Pagaliau radau Coldplay fanų iš Lietuvos. :D Esu Šaras iš Anykščių. Coldplay palaikau tik nuo 2009. Tikiuosi priimsit padiskutuoti :) sveikas ;) Ooo, kaip jums (daugumai čia esančių) dar gerai, juk tik mokykloj mokotės :) Nors mano sesija jau baigta prieš Kalėdas buvo, bet vis tiek nėra kada laiko tuščiai leist. prieš kalėdas? ot pasisekė! :/ tai dabar kaip ir atostogos? :>
January 10, 201313 yr prieš kalėdas? ot pasisekė! :/ tai dabar kaip ir atostogos? :> Panašiai, neseniai praktiką pasidariau, tai dabar manau, kad reiks dar kokią prancūzų kalbą pasimokyt prieš kitą semestrą :) o tau kaip sesija?
January 10, 201313 yr Panašiai, neseniai praktiką pasidariau, tai dabar manau, kad reiks dar kokią prancūzų kalbą pasimokyt prieš kitą semestrą :) o tau kaip sesija? gerai, kad turi valios, man niekaip neišeitų, turbūt miegočiau visą dieną... ;D laikiau pora egzų prieš kalėdas. per sesija jau laikiau 3/4. radau geriausią laika susirgti, tai i du paskutinius egzaminus ėjau su temperatūra. net akyse dvejinosi xD
January 10, 201313 yr gerai, kad turi valios, man niekaip neišeitų, turbūt miegočiau visą dieną... ;D laikiau pora egzų prieš kalėdas. per sesija jau laikiau 3/4. radau geriausią laika susirgti, tai i du paskutinius egzaminus ėjau su temperatūra. net akyse dvejinosi xD Na, man yra tik noro, bet valios irgi nelabai :D čia kai kuriems taip 'sekasi' per sesiją sirgt.
January 11, 201313 yr Patirynėjau forumą ir pamačiau, kad pagal aktyvumą lenkiam: brazilus, lenkus, suomius, italus, turkus ir kitas DIDELES valstybės. :shocked2: Tai galėtų Coldplay ir pas mus atvažiuoti dėl tiek fanų :sneaky:
January 11, 201313 yr Patirynėjau forumą ir pamačiau, kad pagal aktyvumą lenkiam: brazilus, lenkus, suomius, italus, turkus ir kitas DIDELES valstybės. :shocked2: Tai galėtų Coldplay ir pas mus atvažiuoti dėl tiek fanų :sneaky: Aš irgi nustebau, o ypač kad lenkiam Rusiją, tai išvis :o Gal per šešto albumo turą jie užsuks į kokį Vilnių. :rolleyes:
January 11, 201313 yr ^ Na, per paskutinius metus mūsų tikrai čia padaugėjo, o tai buvo laikai, kai su Laura dviese forume kalbėdavomės :rolleyes:
January 11, 201313 yr Ką žinau, vis vien čia mūsų apie 10 :D Beje, ką jie Vilniuj veiks, stadiono nėr, o arena gera tai Kaune :P
January 11, 201313 yr Aj, man kažkaip nėra skirtumo, svarbu kad atvarytųųų... Man jau kartą net sapnavosi jų koncertas :laugh3:
January 12, 201313 yr ^ Na, per paskutinius metus mūsų tikrai čia padaugėjo, o tai buvo laikai, kai su Laura dviese forume kalbėdavomės :rolleyes: pritariu! padaugėjo dykumoj mūsų :surprised: Aj, man kažkaip nėra skirtumo, svarbu kad atvarytųųų... Man jau kartą net sapnavosi jų koncertas :laugh3: hahah teeeip, man dabar ir ryga tiktų ;D
January 13, 201313 yr Nu dabar pabūsiu šiknė, bet Varšuva ne itin toliau nei Ryga, tai kaip ir buvo atvažiavę :rolleyes: (man dabar išvis gėda sakyt, kad koks nors atstumas yra kliūtis, kai pamačiau korėjietę Varšuvoj :lol:)
January 13, 201313 yr Nu dabar pabūsiu šiknė, bet Varšuva ne itin toliau nei Ryga, tai kaip ir buvo atvažiavę :rolleyes: (man dabar išvis gėda sakyt, kad koks nors atstumas yra kliūtis, kai pamačiau korėjietę Varšuvoj :lol:) tiesa ;D nežinau kodėl, bet sakydama "į rygą", apie atstumą galvojau Plungė-Varšuva, ne vilnius- varšuva ;DD nes man iki rygos tas pats kas iki vilniaus xD
January 28, 201313 yr Sveikučiai visi:) Kaip seniai čia buvau...sėdžiu prie pc ir galvoju, kad pažiūrėsiu youtubej koncerto Varšuvoj ištraukas...taip gera pasidarė, kad net prisiminiau, kad čia senokai buvau užsukus:D Kiek čia mūsų daug pasirodo;)