Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (โ‹ฎ) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hungary

Featured Replies

• Replies 1.6k
  • Views 139.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Szia Judu' date=' รฉn Juli vagyok. :) ร–rรผlรถk, hogy egyre tรถbben vagyunk.[/quote']

ย 

Szia Juli! :D mรกr egyszer voltam itt.. kb januรกrban.. hรกt mostmรกr prรณbรกlok sลฑrลฑbben :D akkor is bementem a Chris & Jonny threadbe slashelni.. emlรฉkszem, hogy akkor ottan is รถsszetalรกlkoztunk.. ^^

ย 

ย 

Sziasztok hazai Coldplay fanok. Nemgondoltam volna hogy itt is talรกlok magyarokat! SOOOOO BEAUTIFUL!!! ร‰n Szanyban lakom' date=' ha valaki nem tudja hol van, Gyล‘r kรถzelรฉben egy kis falu. รœDv mindenkinek. Csรกรณ.[/quote']

ย 

szia Gabi! :)

ย 

egyetรฉrtek az a lรฉnyeg, hogy jรถjjenek.. :) de jรณ lenne minรฉl hamarabb... euhmm.. :)

:)

Mi az a bigyusz abban a hosszรบ kรฉk kik izรฉben? Az a vilรกgos kรฉk karika? Ami nekem nincs. Sorry, dem tudtam mรกshogy leรญrni.

Ezek azt jelentik mennyi hozzรกszรณlรกsod van, minรฉl tรถbb hozzรกszรณlรกsod van annรกl inkรกbb jobbra tart az a "karika", neked azรฉrt nincs mert mรฉg csak 7 hozzรกszรณlรกsod van:)

Igen igen. ร‰n mรกr nem bรญrom kivรกrni. ร‰hezem a coldplay concertra.

Jajj, kรถsszรฉpen. Megint okosabb lettem :D

hmm.. รฉrdekes:

ย 

Na itt van:

blikk.jpg

ย 

รฉn nov. 6rรณl tudtam, mindegy. az a lรฉnyeg, hogy kรกr, hogy vรฉgรผl nem jรถtt รถssze.. :(

Jajj' date=' kรถsszรฉpen. Megint okosabb lettem :D[/quote']

ย 

ย 

Nincs mit:P

Hogy mi haszna van azt ne kรฉrdezd mert halvรกny lila gล‘zรถm sincs:rolleyes:

รบj ikonom van :D tetszik? nem รฉn csinรกltam.. :)

ย 

elvileg az az izรฉ arra van, hogy รถsztรถnรถzze az embereket, hogy minรฉl tรถbbet รญrjanak.. :) legalรกbbis szerintem.. :)

รบj ikonom van :D tetszik? nem รฉn csinรกltam.. :)

ย 

elvileg az az izรฉ arra van, hogy รถsztรถnรถzze az embereket, hogy minรฉl tรถbbet รญrjanak.. :) legalรกbbis szerintem.. :)

ย 

ย 

Igen ez รญgy van:P Neked mรฉg egy hozzรกszรณlรกs รฉs megvan a 100:lol:

Igen ez รญgy van:P Neked mรฉg egy hozzรกszรณlรกs รฉs megvan a 100:lol:

ย 

yay! :D :dance: :jester: :sunny:

ย 

:dance: :dance:

ย 

hehe

Jah, ok.engem ti รถszรถnรถztรถk. Szรณval รญrok.Pusz.

รrj รญrj รญrj!!! :dance:

ย 

De persze ne csak ide:P Rengeteg jรณ topic van ezen a fรณrumon..az รฉn kedvencem a "Lounge" :D

Mรฉrt az a kedvenced??? okรฉ okรฉ okรฉ รญrok รญrok รญrok !!! :) :) :)

Jah' date=' ok.engem ti รถszรถnรถztรถk. Szรณval รญrok.Pusz.[/quote']

ย 

:kiss: ennek รถrรผlรถk :P :) hรกt engem ez az izรฉ annyira nem รถsztรถnรถz (bรกr azรฉrt jรณ poรฉn).. rรฉgen amikor rรกszoktam a netre.. 2001ben.. hmm rรฉgen volt.. akkor รถsztรถnzรถtt.. :thinking: mindegy :whatever: most az egyetem csรถppet jobban.. bรกr az egyetem jรณl fel tud idegesรญteni, hogy mรฉg hรฉtvรฉgรฉn sem tok jรถnni รฉs รญgy is 4,03 az รกtlagom 29 kredittel..

ย 

na jรณ, nem akarlak titeket untatni.. sorry. :shy:

Nem untatasz minket :p Mit tanulsz az egyetemen?

ย 

Azรฉrt a Lounge a kedvencem mert rengeteg jรณ topic van, kรผlรถnbรถzล‘ dolgokrรณl amitket meg lehet vitatni. Termรฉszetesen vannak nagyon idรฉtlen dolgok is de nem olyan vรฉszes:rolleyes:

Okรฉ.Meg fogom nรฉzni!

Annyira nem akarom hogy vรฉge legyen a nyรกrnak. Mert nem lesz idล‘m semmire. Se a zenรฉre, se hogy neteljek... Tรฉnyleg szoktatok Coldplay chatelni?

Coldplay chatelni? Bocsi de ezt nem รฉrtem :embarassed: Itt a fรณrumon mรกsokkal?

Nem untatasz minket :p Mit tanulsz az egyetemen?

ย 

Azรฉrt a Lounge a kedvencem mert rengeteg jรณ topic van, kรผlรถnbรถzล‘ dolgokrรณl amitket meg lehet vitatni. Termรฉszetesen vannak nagyon idรฉtlen dolgok is de nem olyan vรฉszes:rolleyes:

ย 

angolt รฉs esztรฉtikรกt :) de emellett a termรฉszetgyรณgyรกszat is รฉrdekel.. :P รบgyhogy egyetem mellett mรฉg aztat is.. :D

na รฉn most mentem.. sajnos holnap korรกn kell kelnem.. sziasztok, jรณ รฉjt! :kiss:

Szia Juli! :D mรกr egyszer voltam itt.. kb januรกrban.. hรกt mostmรกr prรณbรกlok sลฑrลฑbben :D akkor is bementem a Chris & Jonny threadbe slashelni.. emlรฉkszem, hogy akkor ottan is รถsszetalรกlkoztunk.. ^^

ย 

ย 

ร‰n nem emlรฉkszem rรก. :) ร‰n is most mรกr gyakrabban jรถvรถk fel ide, bรกr รฉn csak ide szoktam รญrni.

Lรกtom figyelemmel kรถveted a magyar focit.. :D