October 26, 200718 yr persze hogy voltunk,Gabival melyik sorba voltal? A gyerek aki melettem alt pontosan ugy nezett ki mint a Jamie Murray :lol: a haja csucs volt gondolom nemismeritek a Jamie Murray-t Jobb felin Jamie ball felin Andy
October 26, 200718 yr Nem menetem el:cry: Nem mondta, senki, hogy jhönne aztán kideült hogy egy ismerősöm elment Pedig olyan jó lett volna :(
October 26, 200718 yr értem a következőre mindenképp el akarok menni szerintem az is lehet hogy pestre is benéznek ha nem akkor bécs...
October 27, 200718 yr noobo.....which speaks hungarian:D!!!! hi ya btw....i just can say one or two words in your language...:(
October 28, 200718 yr persze,becsbe mindeg jartak Mennyibe szoktak kerülni a jegyek? Náluk is vannak reggel kimenők, akik az első sorba akarnak kerülni, vagy nem jellemző? :) Már nagyon szeretnék egy koncertjükre elmenni.
October 28, 200718 yr 200 euro volt asztszem a legolcsobb,tudod Coldplay a legdragabb zenekar 200 euro? :stunned: de az az állójegy ugye?
October 30, 200718 yr na ha 200 euro akkor kezdhetünk gyűjtögetni asszem. huuha de az nagggyon drága...
November 27, 200718 yr szeretlek! Szia! :nice: hoe gaat het met je? Ik hou van Lina:nice: 200 euro? :stunned: de az az állójegy ugye? hat persze :laugh4: na ha 200 euro akkor kezdhetünk gyűjtögetni asszem. huuha de az nagggyon drága... a legdragabb zenekar a vilagon,erted mar miert? tobb mint ketszer dragabb mint Muse