July 19, 200817 yr Wooow Iringo!!! Gyönyörűűűűű a tortád!!! Yes, chuck kottke, i play in that band. And for me its not so surprising. I have seen more bands which have a basser.
July 20, 200817 yr Cukrászdában csináltatták. A kép rajta vékony ostyából és ételfestékből van. A torta kókuszos. Isteni volt, én ettem meg Chris Martin fejét.:P Akkor neked jutott a legjobb része. :lol:
July 25, 200817 yr Hallottátok a A Spell A Rebel Yell-t ? Szerintem klassz. Van egy oldal a www.mp3million.com én ott találtam meg.:)
July 25, 200817 yr Kösziii:D Oh igen igen, nagyon jó szám? És a Death will never conquer? Első hallásra nagyon furcsa volt...de jóóóó
July 26, 200817 yr Greetings to Hungary! Wooow Iringo!!! Gyönyörűűűűű a tortád!!! Yes, chuck kottke, i play in that band. And for me its not so surprising. I have seen more bands which have a basser. Do you play popcorn bass, or regular? :cool:
July 26, 200817 yr Tudsz valami oldalt ahol meg tudnám halgatni, esetleg letölteni zsebigabi? Mert az mp3million-on még nem láttam.:)
July 26, 200817 yr Popcorn bass????:thinking: Whats that?Popcorn Bass sounds like popping popcorn!:P (It's true! Low pitched popcorn, that is..)
July 27, 200817 yr Congratulations Gabi :dance: :dance :dance: nemtudtam hogy olyat is lehet csinalni,en mar regota semmit se kapok szulinapomra szuleimot,ok elfelejtik mindeg:( de oszt edesapam szok legalabb penzt adnyi (my hungarian grammar SUX)
July 27, 200817 yr Noo, not "popcorn bass"... its serious, really. Köszi Marek! Azért ez szomorú, hogy a saját szüleid is elfelejtik a szülinapodat. Iringó, feltöltöttem neked az A spell a rebel yellt ide: http://www.sendspace.com/file/1w4bh1 Nekem pedig lenne egy kérdésem. Nem ismeri vki Jazon Mrazt, mert nekem nagyon bejön a zenéje, csak nemtok honnan szedni. De lehet majd Multimedia-ba írok.
July 29, 200817 yr Köszi zsebigabi!:) Jazon Mrazt ügyben nem tudok segíteni. Én most Telkibányán vagyok.
August 6, 200817 yr Sziasztok! Láttátok a Viva La Vida két videoverzióját?:) Egyébként azóta már hazajöttem Telkibányáról. Vannak ott lelőhelyek ahol hegyikristályt és megkövült ős csigákat lehet találni. Majd rakok fel képet róluk.
August 7, 200817 yr Szia Iringo! :) Láttam őket. Nekem a második kicsit jobban tetszik. :crown: Hűha, az nagyon szép lehet! Még sosem jártam ott, érdekes lehetett keresgélni. :)
August 8, 200817 yr Szuper! Kíváncsi vagyok, hogy milyenek lettek. Most nem leszek itthon, de, ha netközelbe kerülök, akkor megnézem. :)
August 12, 200817 yr Noo, not "popcorn bass"... its serious, really. Köszi Marek! Azért ez szomorú, hogy a saját szüleid is elfelejtik a szülinapodat. Iringó, feltöltöttem neked az A spell a rebel yellt ide: http://www.sendspace.com/file/1w4bh1 Nekem pedig lenne egy kérdésem. Nem ismeri vki Jazon Mrazt, mert nekem nagyon bejön a zenéje, csak nemtok honnan szedni. De lehet majd Multimedia-ba írok. az csak azert van,mert nem nagyon unnepeljuk...es ha meg mendeg keresol a zenet a Jason-nak,en innen szereztem :) http://rapidlibrary.com/index.php?q=jason+mraz
August 15, 200817 yr lol on sziget? I wanted to go,but to see R.E.M ...luckily I could go at least to Prague gig and my opinion is R.E.M is the worst metal band with AC/DC,well you know Im more into trash than power metal
August 16, 200817 yr hehhe, well i asked cuz they were finally in my hometown and just wanted to see if anybody saw them in budapest.. i heard it was better than here... but nevermind, i had fun too aaaaaaaaand... see you in budapest on coldplay concert