Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hungary

Featured Replies

• Replies 1.6k
  • Views 125.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Köszi a cikket.:)

Szívesen! :)

Néha eszméletlen fordításokat látok a magyar cikkekben:confused:, mintha azt sem tudnák, hogy miről írnak...

Szóval akinek állójegye van, mikor megy ki? :)

Kinek van állójegye 1általán? :D

Egy hét! Egy hét!! Egy hét!!!!!!! :lol:

Ki-hogy bírja a várakozást?? :D

naggggggyon nehezen :D

sztetek hol szállnak meg?

Hossssssszú egy hét lesz!

Ez jó kérdés... nincs ötletem, de remélem, hogy minden tetszik majd nekik és jól érzik majd magukat nálunk. :)

Ha ma 8:00-át üt az óra, akkor onnantól csak 168 órát kell várnunk.:P

Marek! Mire ér be a vonatod? íés másnap reggel mivel mész? Lehet h nem tudok eléd kimenni az állomásra, de ha így is lesz, leírok pontosan mindent hogy mivel kell menned.

Hjajj már én sem bírom. Hihetetlenül hihetetlen jóóó lesz. Az év legszebb napja.

pont most mezegetem a vonatokat ,olyan 5 perc mulva irom le pontossan

Keletire van vonat ami fel haromkor van ott es nyugatira van ami otkor van ott :)

Szoval te mond meg melyikkel menyek

vissza megy nyugatirol 440kor es keletirol 530kor

ha penz a gond en odadom mindenert...szoval hany forintra szamithatok amit hozzak magammal?

Nem a pénz a gond, hanem az idő. Mi már nagyon korán ki akarunk menni. Akkor gyere a fél 3assal. Nem kell a stadionig eljönni egyedül, csak 1 darabig, és ott találkozun. Amugy előbb nincs vonat?

hat megnezem,nemgondoltam hogy olyan koran mentek,aszt hittem hogy sulid van...hany baratod megy veled?

ha metroval mennek es a stadionok alomasnal kiszalnam ,az nagyon bonyorult ut?

es van ami fel egykor van ott keletin es korabban csak reggel fel kilenckor

Na az a fél 1es az tök jó lenne. Van sulim, de az uccsó két órát ellógom. Szóval én délben jövök ki az egyetemről. Nem bonyolult eljutni a stadionokig, sőt neked az a legegyszerűbb. Figyi. Ha kijössz a keletiből keresd meg a 2es metrót, ott van amugy melette, és csak 1 megálllót kell menned. Vonaljegyet ne felets el venni. És akkor ott találkozzunk. Jah és hozz hálózsákot, mert nincs több ágy. A koleszba majd fizetni kell, asszem 400 Ft, szóval nem egy nagy összeg. Hát kábé ennyi. Másnap mész suliba?

Na az a fél 1es az tök jó lenne. Van sulim, de az uccsó két órát ellógom. Szóval én délben jövök ki az egyetemről. Nem bonyolult eljutni a stadionokig, sőt neked az a legegyszerűbb. Figyi. Ha kijössz a keletiből keresd meg a 2es metrót, ott van amugy melette, és csak 1 megálllót kell menned. Vonaljegyet ne felets el venni. És akkor ott találkozzunk. Jah és hozz hálózsákot, mert nincs több ágy. A koleszba majd fizetni kell, asszem 400 Ft, szóval nem egy nagy összeg. Hát kábé ennyi. Másnap mész suliba?

A penz nem gond,akkor ami 1232kor ott van azzal megyek es masnap megyek a Becsi koncertra osztalytarsokkal(nemtudtam hogy ket osztalytarsomnak a kedvenc zenekara) :laugh4: szereztem mar halozsakot is:dance:

Ugy orulok hogy minden masodpercbe arra gondolok

Tök jó, nem megyek suliba se kedden se szerdán.:) A hétfőt meg csak túlélem valahogy.:)

hat ense,mert kedden magyaba kell mennem,es szerdan becsi koncertra megyek,szoval talan meg csutortokon se megyek suliba es osztan meg szombaton megyek egy fesztivalra:D

Akkor ez lesz 2008-ban a legjobb heted.:D

Kívánom hogy úgy legyen :). Amit kaptam pénzt a ballagásomra abból laptopot vettem, de a felét apukám álta, ez volt a coldplay-es torta mellett a szülinapi ajándékom.

Elkaptam valami köhögős, torokfájós betegséget:sick2:, így hétfőn se megyek suliba. Anyukám szerint majd pont a koncerten fogok meggyógyulni. Remélem igaza van.:)

Elkaptam valami köhögős, torokfájós betegséget:sick2:, így hétfőn se megyek suliba. Anyukám szerint majd pont a koncerten fogok meggyógyulni. Remélem igaza van.:)

Mikor kaptad?