February 10, 200917 yr Olvastam a www.zene.hu-n hogy az MTV új műsort indít, World Stage néven, február 27. lesz az első nap (péntek). Koncert felvételeket adnak le, és a Coldplay lesz az első fellépő. :D:laugh3:
April 21, 200917 yr Örömmel jelentem be hogy bár kicsit lemaradva, de a többi maxit is meg fogom csinálni Xszemesbe. Ha kész vagyok majd felrakom.:)
June 28, 200916 yr Sziasztok! Elég új vagyok még itt, úgyhogy úgy gondoltam, hogy ide írok először. Nem is tudtam, hogy ilyen sokan vannak itt magyarok :).
August 18, 200916 yr Lemaradt a vége. Szia Iringo! Már régen jártam erre, nagyon jók lettek, a legjobban a Mince Spies és a LRLRL tetszik! :):thumbsup: ----------------------------------------------------------- Sziasztok! Elég új vagyok még itt, úgyhogy úgy gondoltam, hogy ide írok először. Nem is tudtam, hogy ilyen sokan vannak itt magyarok :). Szia Andi!
July 10, 201015 yr Sziasztok nagyon régen írtam már. Engem is megfertőzött az AVATAR őrület és kihagyhatatlan volt hogy ne csináljak Navit Chris Martinból: :laugh3: