October 19, 201015 yr Szoktad nézni télen a műkori VB-t és EB-t ? Én sziktam námeik pasi olyan buzis.:P:lol:
October 19, 201015 yr Szoktam persze :D. Hát sokan azok is :) Nekem is van műkoris ismerősöm aki az :P
October 19, 201015 yr Amúgy nekem nincs bajom a buzikal. :) Nagybátyámnak van egy ismerőse, szinész a srác találkoztam vele, tök normális, még a viselkedésén se láccik se az öltözködésén, csak ha megszólal.:laugh3:
October 19, 201015 yr Nekem sincs bajom velük... :D Olyan a hangja? :D Nekem is van egyébként meleg ismerősöm nem is egy, de rajtuk nem igazán látszik .
October 19, 201015 yr Olyan mintha egy morgós medve finomkodva beszélne.:lol: Egyébként nagybátyám mesélte hogy mindig szívtipró szerepeket kap.;)
October 22, 201015 yr Nem tudom mikor tudok legközelebb jönni, mert elég nagy gondok vannak itthon. Legrosszabb esetben elhúzódhat akár 1 - 1,5 hétig is... (ha költöznöm kell) sajnálom =/. Majd jelentkezek.
October 27, 201015 yr Úgy néz ki, hogy egyelőre nem kell költöznünk. Nem tudom voltál e itt azóta, de ha gondolod megint megbeszélhetnénk egy időt a beszélgetésre.
October 29, 201015 yr Hát persze hogy itt vagyok.:) hála istennek most van az őszi szünettem vagyis a jövőhét.:D Mi legyen a téma?
October 29, 201015 yr Bocsi hogy hamarabb nem vettem észre hogy írtál, de rengeteg tanulnivalóm volt. Majd Hétfőn tudunk leghamarabb beszélni mert holnap nem leszek itthon, vasárnap meg nagybátyámhoz megyek.:( De utána bármikor este 5 után kereshetsz.
November 5, 201015 yr Ezek nagyon klasszak lettek! :o :D Bocsi, hogy nem írtam, de a szünetben nagyon elfoglalt voltam / vagyok. Jön a suli, visszaáll minden. :) Remélem azért még felnézel ide is :P
November 5, 201015 yr Hát persze hogy felnézek! Különben miért haragudnék?:D Nekem is kemény lesz a következő hét. Szerintem célszerű lenne az este 7 vagy 8 utáni időpont ha beszélni szeretnénk, ha van téma. majd jelentkezek. Szia!;)
November 10, 201015 yr Oké akkor ezt megbeszéltük.:) Ezen a héten nem nagyon tudok fent lenni de ha van valami témád akkor pénteken fent leszek.;)