March 29, 201115 yr Na, tai surinkau 17 taškų iš 20 ir gavau 8. buvo daug kirčiavimo klaidų, kaip visada :D paskui į papildomus klausimus nelabai atsakiau, nes sunkių mokytoja sugalvojo, bet tų atskirai nevertina. Šiaip kalbėt baisu nebuvo, nors rankos truputį drebėjo :D
March 31, 201115 yr o, tai šaunuolė, labai gerai :thumbsup: dabar tik svarbu, kad per tikrą atsiskaitymą taip pavarytum :P
March 31, 201115 yr pats laikas :P juokauju, lt įskaita dar nieko, nes žinai kaip tiksliai pasiruošt :P vot anglų bus sunkiau :|
March 31, 201115 yr Aha..anglų tai jo..mes tik neseniai pradėjom normaliai jai ruoštis, tai nežinau...jei taip griežtai vertins, kaip ir lietuvių, tai bus liūdniau :rolleyes:
April 5, 201115 yr Šiaip ne super mokytoja, būna ir geriau. nes kai buvo bandomasis, tai iš mūsų pogrupio dauguma jo neišlaikė. Šiaip lyg ir viskas gerai su ja, bet mažokai kalbam, bet dar yra laiko ;)
April 5, 201115 yr joa, mes irgi nelabai daug kalbėdavom. Tik paskutinį mėnesį daugiau nieko neveikėm xD
April 8, 201115 yr Tai šaunu ;) bet man atrodo, kad anglų truputį atlaidžiau vertina nei lietuvių įskaitą. ten, atrodo, bile pakalbėk, dar maždaug gramatiškai teisingai ir gausi gerą pažymį :)
April 9, 201115 yr šnd katę vežėm skiepyt. tai trise laikėm, 2 buvo sužaloti ir po 10 min šiaip ne taip paskiepyta buvo :D
April 12, 201115 yr Tai va, kaip tau sekasi? :) Aš jau po truputį pradedu keist mokymosi taktiką ir daugiau dieną ilsiuosi, ir nd daugiau dariau į vakarą. Tiesiog žiauriai jaučiasi, kad reikia atostogų bent savaitės... :(
April 14, 201115 yr na tai šaunuolė :nice: aš taip ir nepradėjau dar mokintis :lol: tik vakarais pradėjau bėgiot, kuom džiaugiousi :) pala o kada jum atostogos? JUM PAKEITĖ LT EGZAMINĄ? DABAR TIK RAŠINYS?? :stunned:
April 14, 201115 yr A, tai šaunu, kad bėgiot pradėjai. :nice: girdėjau,kad pakeitė, bet tai nemanau, kad šįmet jis bus kitoks, tik kitų metų bus pakeistas :)
April 14, 201115 yr didžiuojuosi savimi :smug: tai jum dar nepakeitė? eh. jau žadėjau sakyt pasisekė, nes teksto suvokimas- pragaras. bent jau man buvo :lol: