Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Is there anybody from Lithuania?

Featured Replies

na, kolkas svetainė nestringa, gal ir pavyks nusipirkti tuos bilietus ;D Jūs perkat per livenation.pl ar kur?

• Replies 2.8k
  • Views 189.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

yra bilietai print@home, jau kažkur FAQ radau.

šaaaaaaunu, serveriai užimti visi

aš tai žiūriu per coldplay.com kur nuoroda buvo, bet tai serveriai ten db užlūžę ir reikia laukt kol perkreips

cia visi po viena bilieta pirksit ar keleta? :)

reiks pervžvelkti FAQ. O tuo tarpu laukiam.. turbūt reikės kokias 10-20 min luktert

Aš dėja tik vieną perku, daugiau šlamančių kišenėje nėrą ;/

jau mane prileido, bet kaip pasirinkt, kad nesiųstų man tų bilietų ir pati spausdinčiaus? pasirinkt "Pick-up'?

Aha aš irgi nesuprantu šito.. negi siųstis už 20 lt reiks? ;o

Pick up - kaip suprantu, tai nueiti tarkim, kaip li etuvoje būtų - į TIKETOS kasą ir atsiimti ;/ jei pick up galima būtų paversti į tai, kad atsiųstų į emailą ir galėtume atsispausdinti - būtų paprašyta pateikti emailą.

bet NĖR to stebuklingo mygtuko 'I will print my tickets" niekur.... aaaaaa.

Kai spaudžiau delivery, viską suvedžiau išmetė tokį - We're sorry, but there are no avaliable options in this moment for selected payment method. JUm taip pat?

We're sorry, but there are no avaliable options in this moment for selected payment method.

o pasirinkus delivery su international registered meta va ką. ^

Fucking shit..

"We're sorry, but there are no avaliable options in this moment for selected payment method." ir kitame puslapyje tą patį rašo kai siuntimo būda pasirenku..

Aš skaičiau, kad nėra tokios funkcijos, kad bilietus galima atsispausdint

Nejaugi turėsime laukti kol parduos daugumą bilietų, kuriuos chebra Lenkijoj galės "pick-up'int" ir tik tada mums bus atskleistos "PRINT" ir visos kitos galimybės..?

Bet net ir nenori priimti užsakymo, jog bilietus registruotu paštu siųstu!

Parašiau email'ą teiraudamasis kodėl čia taip... tikiuosi greitai atsakys.

bet tokia pieva, negaliu... o emailai jau dabar turbūt nebepagelbės. gal verta į Varšuvą nuvažiuot pasiimt?

Velniava. aš tai siūlau palaukti. Jei jau apskritai leidžia DELIVERY metodą pasirinkti, tai turi leisti juo naudotis. Galbūt ne pačią pirmąją bilietų pardavimo dieną, bet greitai. Nes kitaip tai būtų kvaila..

Kam tau važiuot į Varšuvą? Pigiau jau išeitų, jei tau paštu atsiųstu:)

Dar kaip supratau, kad yra tokia funkcija, kad bilietą galima pasiimti prieš pat koncertą, tai nieko nekainuoja

tai dabar jau ir tai supratau.

NUSIPIRKAU. OLE OLE OLE OLE :vuvuzela:

Sveikinu.. o kaip Tu jį nusipirkai :DD? nes man vis dar neleidžia ;/

rugsėjo 19 ;D tik truputį nesupratau dėl 'booked' ir 'purchased' statuso ir krūvelės emailų, kuriuos gavau. Nes Eventim accounte rodo '1 booked', o atsidarius 'options' jau '1 purchased'. Bet čia gal dėl to, kad iškart pinigų nenuskaičiuoja?

Oi tu manęs neklausk, aš niekada iš viso su tokiais dalykais nebuvau susidūrus, klausyk, tu man vakare galėsi per kokį skype detaliau paaiškint viską kaip pirkai? :DD