November 13, 201213 yr okay okay, I'm fine, I'm good, I'm happy. my god. well hun, you might not know but I have some misha as well you know
November 13, 201213 yr kamile, turiu ne į temą klausimą. kiek sumokėjai už kelionę į varšuva? t.y. autobusą pirmyn atgal ir nakvynę :nice: 20lt už autobusą pirmyn ir atgal ir 85 litus už vieną naktį hostelyje miesto centre :nice: Filmas buvo geras, šviečianti xyloband gražiai derėjo prie ekrano, lietuviai nedraugiški.
November 13, 201213 yr Pasyvūs, nesikalba ir nedraugauja. Net ir šokolado nenori :angry: Kai žinai tą būseną prieš koncertą, visi draugai stovint eilėj ir panašiai, man šiek tiek to trūko :shrug: bet juk mes lietuviai.
November 14, 201213 yr šalia manęs tokie skustagalviai atsisėdo, jau išsigandau, kad viską sugadins, bet viskas buvo gerai. per 'paradise' ir 'charlie brown' aikčiojo kai pamatė wristbands, ryškiai nežinojo kur pataikė ;D graudinausi visą seansą... jau net nekalbu apie goosebumps visą valandą su pusę... mano salėje visi tarp dainų plojo ir šiaip kėdėse šokinėjo ;D 20lt už autobusą pirmyn ir atgal ir 85 litus už vieną naktį hostelyje miesto centre :nice: ačiū ;)
November 14, 201213 yr 2 salėj tai nežinau ar iš galo žmonės rėkė ar ten iš kalonėlių buvo :laugh3: Aš tai tokia euforijoj sedėjau. :D
December 15, 201213 yr Na, tai jau pasiruošę šventėms? Parduotuves nusiaubę ar paskutinėm dienom eisit? :D
December 17, 201213 yr šalta :/ egzaminai užspaudė :/ kalėdos? kada? jau? ką? iš kur dovanų gauti :/ iš kur pinigų gauti :/ reikia šiltesnes kojines įsigyti D:
December 18, 201213 yr Kaip sekasi kapstytis po pusnis? Vilniuj irgi taip blogai, kaip Kaune? Šiandien per pūgą vos į gatvę neišlipau - nejuokauju D:
December 19, 201213 yr šalta :/ egzaminai užspaudė :/ kalėdos? kada? jau? ką? iš kur dovanų gauti :/ iš kur pinigų gauti :/ reikia šiltesnes kojines įsigyti D: Kalėdos visada užklumpa netikėtai, ane? ;)
December 20, 201213 yr Pas mus mokykloj tai jau antrą kartą girdėjau grojant "Christmas lights". Awww... :nice: Dovanoms jokios fantazijos neturiu - visai nesugalvoju ką dovanot. :confused:
December 21, 201213 yr Mes tai per muzikos pamoka dainavom The Scientist, tai kaifavau. Dovanas jau beveik visas padariau, tik viena liko.
December 23, 201213 yr Kažkaip niekas čia nerašo... O aš tai jaučiuosi kaip didžiausia idiotė pasaulyje. Tik šiandien pamačiau lapkričio 7d siųstą privačią žinutę, kad laimėjau Mylo Xyloto posterį ir albumą, o reikėjo atsakyti per valandą:cry:. Nors ir nesu šio albumo gėrbėja, bet tai gaila... Visiškai nuotaika sugadino:embarrassed:
December 31, 201213 yr Visus Lietuvos coldplayer'ius su artėjančiais Naujaisiais metais. Linkiu, kad neprarastųmėte vilties, kad Coldplay kadanors koncertuos ir Lietuvoje:rolleyes: