April 17, 200917 yr Author Labas! Pastebėjau,kad tavęs jau kurį laiką nebuvo čia. Kur pradingus buvai?Kaip šiaip sekasi?Kaip atostogos praėjo?
April 17, 200917 yr Nežinau,šiaip kažkaip neužsukdavau. Gerai man sekasi :D Atostogos tai normalios. Tik nuobodokos truputį buvo. O tau kaip?
April 19, 200917 yr Sveikuciai visi :) esu naujoke siame forume :) Labai malonu matyti Lietuvaicus,kuriems patinka Coldplay :)
April 19, 200917 yr Author Labas visiems! Kaip smagu čia tiek daug lietuvių matyt,neįsivaizduojat :cool: Tokia laimė dabar man užėjo :P :lol: Tikrai,kaip Onutė sakė dabar jau visa šutvė ;DD Lietuvos delegacija :dozey: Mitsuhiro.Ai man neblogai irgi visai ;} tik gaila kad atostogos pasibaigė.Jau maniau kad tau vėl "Coldplaymanizmas" praėjo,kaip anksčiau yra buvę :> Smiltia.Tikriausiai tu mane skype prisidėjai ar ne? Beto su visais naujais žmonėm labai malonu susipažint.Aš esu Agna :lol:
April 19, 200917 yr Šutvė xD prajuokinot :D Tai pala.. kiek čia mūsų dabar yra? O kažkada tebuvo tik du... Žinot,aš dabar apimta euforijos... VAŽIUOSIU Į MAIN SQUARE FESTIVAL :dance: Jis vyks prancūzijoj...Aišku važiuosim į Paryžių... o Liepos antrą eisim į tą festivalį, kuriame bus The Ting Tings , Amy Mcdonald ir COLDPAY :dance: :dance: *išprotėja*
April 19, 200917 yr Šutvė xD prajuokinot :D Tai pala.. kiek čia mūsų dabar yra? O kažkada tebuvo tik du... Žinot,aš dabar apimta euforijos... VAŽIUOSIU Į MAIN SQUARE FESTIVAL :dance: Jis vyks prancūzijoj...Aišku važiuosim į Paryžių... o Liepos antrą eisim į tą festivalį, kuriame bus The Ting Ting , Amy Mcdonald ir COLDPAY :dance: :dance: *išprotėja* Pavydžiu iš visos širdies :D
April 20, 200917 yr Wooow, Mitsuhiro, džiaugiuos už tave, kad turi tokią galimybę pamatyt ir išgirst Coldplay, o negana to ir nuvykt į Paryžių! :thumbsup: nerealu! Apskritai tas Main Square festivalis įspūdingas, tiek jame daug garsiu atlikėjų... O ziurejau liepos 5 diena Franz Ferdinand dar koncertuos, gal irgi eisi? :shocked2: :)
April 20, 200917 yr Author Mitsuhiro,tai pala tu dar ir į Italiją važiuosi ar ne? Pasisekė :dozey: Turėsi viską viską papasakoti :wink3:
April 20, 200917 yr Ne,į Italiją ne ... Nors ir labai norėjau.Bet Franz Ferdinand Lenkijoj kiek atsimenu koncertuos Liepos 5 ...
April 21, 200917 yr Oj, Mitsuhiro, su tokia liūdesio gaida... juk gražūs dalykai tavęs laukia :D Išvis kaip fainiai, tuoj atostogos! Ką planuojat veikti?
April 21, 200917 yr Aš nesakiau jums savo vardo??? Aš Saulė... Per atostogas matyt vežinėsiu dviračiu,maudysiuosi ir t.t. :D
April 22, 200917 yr Author Tikrai sakei savo vardą,gal tik primiršę buvom :rolleyes: Iš tikrųjų nieko neprarasi,nes vis tiek Coldplay pamatysi tik,kad kitoje šalyje,tai tiek.Ir manau,kad jie visur ar koncertas ar festivalis taip pat su publika bendrauja :> :cool: Bet tau vis tiek pasisekė.Nors ir mačiau Coldplay ir buvau jų koncerte,vis tiek pavydžiu :lol: ;) O taip,vasara..Dar iš tiesų taip lyg ir nieko nesusiplanavau,po truputį pradedu galvoti kad kur nors gal reikėtų važiuot,bet dar neaišku :} Žinoma,dalį atostogų praleisiu namie ir beveik viską tą patį darysiu ką ir Saulė(man tavo vardas labai gražus :dozey: ) O tu Onute ką planuoji veikti per vasaros atostogas?
April 22, 200917 yr Dabar visus pinigus taupom kelionei :laugh3: kiekvieną lituką... visvien,sunkmetis.. FUI, nekenčiu šitų kalbų apie blogus laikus... Aš dar galbūt į stovyklą važiuosiu, bet nežinau ar verta vienai... Draugų aišku atsiras,bet vistiek smaigiau su drauge,o vienintelė, kuri gali nelabai nori.. Man mano vardas normalus :D Nors.. Gal šiek tiek išsiskiriantis...
April 22, 200917 yr Pritariu, kad vardas gražus, juk asociuojas su spinduliuojančia šiluma... :lol: Aš taip pat nemėgstu, kai žmonės skundžias ir dejuoja, kad blogi laikai. Na, o per atostogas tikriausiai taaip pat važinėsiuos dviračiu, keliausiu prie jūros, šiaip ką nors veiksiu... kaip visada džiaugsiuos poilsiu:) O stovyklos, mano nuomone, yra žiauriai smagu! O kelionės irgi nerealuuu! :thumbsup: nusimato geros jusu atostogos! :D
April 23, 200917 yr Agna, taip as tave skype pridejau :)) O Saulei pavydziu labai :) kai grysi turesi viska papasakot :)) :wink3:
April 23, 200917 yr Ką man ten pasakot... visas pasakojimas jaučiu bus "WOOOOOWWW JĖGAAA" O šiaip kažkaip pastebėjau,akd kai saulė šviečia mano nuotaika būna geresenė....
April 24, 200917 yr Author Visiem taip dažniausiai būna :dozey: Man tai iš tiesų labiau patinka lietus,jau saulė nusibodo :rolleyes: Skamba tikriausiai keistai,bet tokia jau aš esu :wink3: Saule,tu mum galėsi ir nepasakot svarbu vaizdinės medžiagos parvešk :lol: Mums ir to užteks :> Onute,tau pasisekė,kad prie jūros gyveni,kiekviena dieną(aišku,kai geras oras) gali eit ir būt kiek nori :cool: Norėčiau ir aš taip :D O pavyzdžiui ar ruošiatės jūs kur nors vasarą dirbti?
April 24, 200917 yr Aš manau, kad kur nors įsiprašysiu į kokį nors darbą :) tik aišku reikia dar iki vasaros kaip nors išgyvent :confused:
April 24, 200917 yr Agna, tu iš Marijampolės? :shocked2: kaip faina, aš irgi..kokioj mokykloj mokaisi? :)
April 25, 200917 yr Author Aha iš Marijampolės ;) Kaip fainai čia :lol: nesitikėjau. Aš mokausi Marijampolės Rygiškių Jono gimnazijoj,o tu kurioj? Koks tavo vardas?Man atrodo nesakei dar :) Aš klausiau tėvų ar čia kur nors Marijampolėje būtų įmanoma gaut darbą vasarai,tai jų atsakymas buvo sunkiai,nes daug žmonių netenka darbo,atlyginimai mažinami ir t.t. Mane labai nervuoja dabartinė vyriausybė :veryangry2: Man toks jausmas kad jie nei nemato,nei negirdi kas aplinkui darosi :thinking: Galėtų kaip nors skatinti verslą,kaip pvz kitos užsienio valstybės daro. Bet ne jie geriau sau daugiau pinigų į kišenę įsidės ir žmonėms daugiau mokesčių įves. O kaip manot jūs? :rolleyes: