June 6, 200818 yr Ti ülni akartok a Coldplay koncerteN????????? Elment az eszetek? Ráadásul messze vannak azok a székek!!! Én mindenképpen állóhelyre veszek.
June 6, 200818 yr Ti ülni akartok a Coldplay koncerteN????????? Elment az eszetek? Ráadásul messze vannak azok a székek!!! Én mindenképpen állóhelyre veszek. végre valaki
June 7, 200818 yr Ti ülni akartok a Coldplay koncerteN????????? Elment az eszetek? Ráadásul messze vannak azok a székek!!! Én mindenképpen állóhelyre veszek. :laugh3: Tudom mire gondolsz!!! :lol: Én sem akartam, de így is jó lesz. Örülök, hogy eljönnek és ottlehetek. :D
June 7, 200818 yr Ti ülni akartok a Coldplay koncerteN????????? Elment az eszetek? Ráadásul messze vannak azok a székek!!! Én mindenképpen állóhelyre veszek. .
June 7, 200818 yr deee ha már kiadsz ennyi pénzt, akkor már lásd közelről őket, nem? Amugy hallottátok Myspace-en az albumot? Hűűűűűűűűű sztem.
June 8, 200818 yr Sziasztok!:) Itt vannak a képek amiket igértem. Talmácsi, és a kedvenc F1-es pilótáim.[ATTACH]27790[/ATTACH] [ATTACH]27791[/ATTACH] [ATTACH]27792[/ATTACH] [ATTACH]27793[/ATTACH]
June 8, 200818 yr Köszi, hogy feltetted! Jók lettek ezek is. :) Jópár éve én is próbálkoztam hasonlóval, de aztán nem volt elég türelmem hozzá. :D Talán majd egyszer... :)
June 8, 200818 yr Én addig nem akaromn agyonhallgatni amíg nincs meg az album. Meg most nagyon időm sincs rá. jah nekem is 1. sor:D
June 9, 200818 yr deee ha már kiadsz ennyi pénzt, akkor már lásd közelről őket, nem? Amugy hallottátok Myspace-en az albumot? Hűűűűűűűűű sztem. a Lost nelkul perfect volna az egesz,te a Lost olyan szornyu hogy majdnem kihanytam magam
June 9, 200818 yr Nektek melyik az a 3 szám, ami a legjobban tetszik? Nekem most: Cemeteries Of London, Strawberry Swing, 42.
June 10, 200818 yr Sziasztok, végre megjöttek a jegyek, végre valmi jó. Elkaptam valami fránya orrfolyós betegséget remélem a szombati ballagásomra meggyógyulok.:sick2:
June 11, 200818 yr Köszi.:) Megnéztem a youtube-on a Viva La Vida-t, nekem a három szám közül amit hallattam (Violet Hill, Lost?) a Viva La Vida tetszik legjobban eddig.
June 15, 200818 yr Szuper! Én meg rajzoltam egy Chris képet, de csak vázlatos. Valamikor én is felteszem. :)