Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hungary

Featured Replies

Sziasztok!

nekem is nagyon bejön az új video,bár a vége egy kicsit fura,mindig jót mosolygok rajta.

Múlt hétvégén láttam őket fellépni Arras-ban a Mainsquare fesztiválon,de sajnos nem voltak túl jók. Nagyon fáradtnak néztek ki (ez volt az 5. koncertjük 1 hét alatt 5 különböző országban,uh nem csoda),többször rontottak,Will headsetje bedöglött,ugyh semmit nem hallott magából,és beledobolt Jonny szólójába,ugyh ujra kellett kezdeiük az In my Place-t . Jó volt őket újra látni,de ez a koncert elég felejthetőre sikerült :( Remélem,azóta kipihenték magukat ;)

Ezt nem jó hallani :( de biztos nagyon fáradtak lehettek, bakik meg előfordulhatnak a legjobb körülmények között is sajnos :(

• Replies 1.6k
  • Views 125.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sziasztok!

Hát sajnos vége az 5 napomnak!:(

Tegnap késő este jöttem haza!

Egy részem maradni akart,l megy másik meg nem!;)

Nem maradtam le sokmindenről!:lol:

Sziasztok!

Hát sajnos vége az 5 napomnak!:(

Tegnap késő este jöttem haza!

Egy részem maradni akart,l megy másik meg nem!;)

Nem maradtam le sokmindenről!:lol:

Miket néztél meg? Remélem,jól érezted magad :)

Gyakorlatilag London minden nevezetességét, Oxfordot, Salisbury-t, és Stonehenge!:D Nagyon jó volt, hiába volt fárasztó az öt napos gyaloglás, teljesen feltöltődtem! Azt viszont sajnálom hogy nem sikerült gyakorolnom a nyelvet mert gyakorlatilag náluk mindenhol bevándorló akcentusos emberek dolgoznak!:P Nem mintha nekem nem lenne!:lol: Szóval nem mindig értettem őket!:\

Hu,5 nap alatt azért jó sok mindent bejártál :) Mi tetszett a legjobban? Camden townban voltál? Nekem az a kedvenc helyem :)

Én pénteken voltam az iTunes fesztivál koncerten. Vért izzadtam,mire sikerült jegyet kapni,mert ide nem lehet vásárolni,hanem csakis nyerni. 8féle versenyen indultunk egy másik cping-es ismerősömmel, neki sikerült nyerni egy pár jegyet,és engem vitt +1 főnek,amiért nagyon hálás vok :)

Baromi jó koncertet adtak,kárpótolt Arrasért ez a koncert,az tuti. Az egyetlen baj az volt,h iszonyatosan meleg volt benn (kicsi 3000főt befogadó épület a Roundhouse),és szegényeken láttam,h annyira melegük volt. Chris egy folyót izzadt,de ugyanugy ugrált tovább :) Ha gondoljátok,youtubeon nézzetek utána a koncertnek. Aminek különösképp örültem,h élőben debütált a Moving to Mars.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=PXTsJZOvAAM]‪Coldplay - Moving To Mars - Live @ iTunes Festival 2011 (HD)‬‏ - YouTube[/ame]

Koncert után pedig pár ismerősünkkel hátramentünk a backstage ajtóhoz,hátha találkozunk velük. Akkor derült ki,h mennyi celeb volt ott a koncerten,láttuk Noel Gallaghert meg Jamie Olivert is (meg még pár itteni celebet):) Aztán pedig kigördült egy kocsi,Chris ült benne,már épp kezdtünk letörni,h ááá kocsival megy,mire megállítatta a kocsit,kiszállt belőle és odajött hozzánk,h szeretnénk-e fényképet csinálni vagy autogramot kérni,meg egy pár szót dumáltunk is vele :)

Nagyon nagyon jó kis este volt,találkoztam pár új cpinges emberkével is :) Szívesen visszamennék :)

Nem, Camden townban nem voltam! :)

de jó lehetett neked!:shocked2::D:lol:

én a 2008-as magyarországi koncerten voltam a legközelebb hozzájuk úgy 10 méterre!:laugh3::cool:;), de az akkor felért nekem mindennel, meg hogy hallhattam a Yes másodikfelét élőben!;):smug: Na meg Willt énekelni!:D

Nem, Camden townban nem voltam! :)

de jó lehetett neked!:shocked2::D:lol:

én a 2008-as magyarországi koncerten voltam a legközelebb hozzájuk úgy 10 méterre!:laugh3::cool:;), de az akkor felért nekem mindennel, meg hogy hallhattam a Yes másodikfelét élőben!;):smug: Na meg Willt énekelni!:D

Én is ott voltam :) Lehet egymás mellett álltunk pont hehe :D

Én is ott voltam :) Lehet egymás mellett álltunk pont hehe :D

Nem nem én ültem jó hátul akkor voltam olyan közel hozzájuk mikor hátra jöttek!:):D

Nem nem én ültem jó hátul akkor voltam olyan közel hozzájuk mikor hátra jöttek!:):D

Picit angolos lett a szórend!?:P:laugh3:

• 2 weeks later...

Remélem tényleg jönnek!;)

És nem etettés!

• 1 month later...

2008. szeptember 23. :awesome:*nagy sóhaj*:crown:

Ahh! Igen!;) Már alig várom az új lemezt!

• 4 weeks later...

A múltkori belga interjúban és a KROQ Rádióban is említették, hogy hallgattak magyar népzenét is az album készítésekor.:surprised::D

Az egyik cikkben ezt írták: Drummer Champion says that Coldplay is influenced by a wide variety of music, from Martin's buddy Jay-Z to "Hungarian folk music and balalaika orchestras. We're constantly listening to music in the studio, to inspire and provoke and create perspective."

Kíváncsi vagyok, hogy mi lehetett az a bizar zene, amit hallottak:lol:

Amikor meghallom valamelyiküktől, hogy 'Hungary', hihetetlenül boldog leszek. Remélem visszatalálnak hozzánk.:nice:

Én is remélem!:D

Köszi hogy megosztottad ! ;)

Ihletet kaptam az új lemeztől!

MX Damaged Wall 2

Sziasztok!

Meghallgattatok mar az uj albumot?Kinek hogy tetszik? Mik a kedvencek?

Nekem Us against the world a legnagyobb kedvenc,ill Charlie Brown eloben,de Up in flames meg az Up with the birds is nagyon bejovos.

Csutortokon voltam Norwichban a koncertjukon,ami eletem legjobb koncertje volt. Ha barkit erdekelnek a beszamoloink,ill. kepek,ezen az oldalon megtalaljatok ;) http://www.coldplaying.com/forum/showthread.php?t=89079&page=96

Sziasztok!

Nekem Us against the world a legnagyobb kedvenc,ill Charlie Brown eloben,de Up in flames meg az Up with the birds is nagyon bejovos.

Csutortokon voltam Norwichban a koncertjukon,ami eletem legjobb koncertje volt. Ha barkit erdekelnek a beszamoloink,ill. kepek,ezen az oldalon megtalaljatok ;) http://www.coldplaying.com/forum/showthread.php?t=89079&page=96

Köszi szépen! :D

Nekem az egész album tetszik!

:lol: !

:)

Az Ellen showt lattatok? MM forumban fenn az egesz interju,youtube-on meg kb 3 percnyi resz belole.Vicces nagyon,erdemes megnezni.

Köszi szépen! ;)

Ismét itthon.

Szívesen! Köszi a képeket!:)

Én is remélem!:D

Köszi hogy megosztottad ! ;)

Ihletet kaptam az új lemeztől!

MX Damaged Wall 2

-------

Szia! Köszi! Irigykedem rendesen. :lol: Nekem is tetszik a lemez, elégedett vagyok vele; mostanában inkább a pörgősebb számokra álltam rá, HLH, CB, MM, DLIBYH és a Paradise a nagy kedvencek most és sikerült megbarátkoznom az ETIAW első fél percével is. :laugh3: Nagy meglepetés nekem az U.F.O és az UWTB. Szívesen meghallgatnám élőben a teljes lemezt.

Sziasztok!

-------

Ma sikerült elcsípnem egy reklámot a viasaton, amiben a lemezt reklámozták. :stunned:

A vicces az volt, amikor a barátomnál kapcsolgattuk a tévét és az egyik x-faktorban a the scientist ment a kisfilm alatt, a másik műsorban a fix you, másnap az animal planeten az egyik reklám alatt az etiaw-ot adták, a rádióban a trouble-t, paradise-t és még a klippet is gyakran adják.:laugh3: Az a féltékeny arc...:laugh3:... de a Paradise-t már ő is szereti.:lol:

Na ugye ugye hogy a COLDPLAY A LEGJOBB! :D;)

:)

Az Ellen showt lattatok? MM forumban fenn az egesz interju,youtube-on meg kb 3 percnyi resz belole.Vicces nagyon,erdemes megnezni.

:nod: :kiss:

:nod: :kiss:

Orulok,hogy egyet ertesz,Mich :kiss: :laugh3:

Ma sikerült elcsípnem egy reklámot a viasaton, amiben a lemezt reklámozták. :stunned:

A vicces az volt, amikor a barátomnál kapcsolgattuk a tévét és az egyik x-faktorban a the scientist ment a kisfilm alatt, a másik műsorban a fix you, másnap az animal planeten az egyik reklám alatt az etiaw-ot adták, a rádióban a trouble-t, paradise-t és még a klippet is gyakran adják.:laugh3: Az a féltékeny arc...:laugh3:... de a Paradise-t már ő is szereti.:lol:

Orulok,h vegre az otthoni csatornakon is toljak oket :smug:

Alig varom mar,h megint turnezni menjenek,es kideruljon,mikor lesznek Magyaro-n. Remelem,haza tudok menni. Jo lenne Veletek is talalkozni a koncert elott/utan/-en,hha van kedvedetek :)

Én benne vagyok!:D És remélem hogy tényleg jönnek 2012-ben! ;)