April 26, 201016 yr Aj, po truputį sekasi...šiandien buvau anglų "kengūroj" tai tik sunervino su tokiais klausimais kaip: koks karaliaus Lyro jauniausios dukros vardas? ir pan.. :dozey: nors šiaip diena visai gera, buvo 4 pam, nusisukau nuo rusų pamokos, tai visai smagu :D O tau kaip? :)
April 26, 201016 yr xD geri klausimai :lol: aš tai gyvenu po truputį. Šiandien pas dantistę buvau x( o šiaip tai gyvenam egzaminų nuotaikomis >.< nors kiek pastebėjau visiems viskas nusišvilpti :D paskutinę savaitę mokysimės xD
April 26, 201016 yr O...pas dantistę :confused: aš kai iš dantistės išeinu, tai jaučiuosi lyg naujai gimus, pasaulis staiga gražus pasidaro :D Nu, tai koks jausmas paskutinę mokslo savaitę? pagaliau pabaigsi vidurinę, turėtų būt smagu...po egzų :D
April 26, 201016 yr jo, išėjus iškart palengvėja :lol: mums dar mėnuo eit :S po egzų bus didelis didelis balius :D dar kogero į Be2gether varysim tai išviso gerai xDD
May 4, 201016 yr Na, tai kaip gyvenimas sekasi? :) Man tai visai gerai tas pavasaris, atsipūtus, beveik nesimokau, vos ne pusės pamokų nėra, tiesiog smagu :lol:
May 5, 201016 yr eh..kad tas pavasaris kažkoks nepavasariškas :thinking: šalta, lyja....bent jau pas mus O.o aš irgi atsipūtus, mes visi taip kažkaip neberimtai žiūrim į tus mokslus :lol: nors iki egzaminų liko mažiau kaip mėnuo :awesome: į pamokas niekas neina :D ryt nežinau ar eisiu į mokyklą, nes pirma pamoka yra istorijos modulis (nieko neveikiam), biologija (egz. nelaikau) ir dvi fizikos (B lygis) tai man kaip ir neapsimoka eiti :D bandysiu su mama kalbėti, nors manau, lieps eiti :uhoh2:
May 5, 201016 yr aa.. :) nu jo, šalta... pas mus tai išvis, nėra anglų ir matkės pamokų, tai pavaduoja kitos mokytojos, tai veikiam beleką :D
May 5, 201016 yr Jo :D eit į mokyklą ar neit :thinking: štai kur klausimas suknus :lol: gal reikia šią savaitę eiti, o kitą ne :D
May 5, 201016 yr Jo, tikrai hamletiškas klausimas :D deja, niekuo negaliu patart ;) Aš tai vis tiek eisiu, kažkaip kai jau pavasaris tai ir mokytis smagiau nei žiemą buvo... :)
May 5, 201016 yr viskas būtų gerai, jei nereikėtų 7 ryto keltis. Jei ne mokykla tai kogero iki pietų miegočiau :lol:
May 5, 201016 yr Tai aišku, juk mokyklos visai nepritaikytos žmonėms :D o va, tiką pastebėjau, kad jau forumo 93 puslapis :) kaip faina, nes aš kai atėjau tai kiek prisimenu buvo tik 12 ar 13 psl. O kurį laiką tai išvis vos ne viena turėjau šnekėtis, nes nieks neprisijungdavo...
May 5, 201016 yr :lol: jo, lietuvių čia nedaug :inquisitive: Patinka man tas forumas, visai čia linksma praleist laisvą laiką :D
May 5, 201016 yr :) šiaip mes čia lyg ir 4 esam iš Lietuvos, bet kažkodėl tik mes dviese čia kalbamės :D
May 5, 201016 yr Onutė ;) dar buvo tokia Agna iš Marijampolės, Simona iš kažkur...o daugiau ir aš jau nebeprisimenu :D
May 5, 201016 yr Aš ir neklausiu, aš ir pati tokių dalykų neprisimenu, kas kur gyvena ar ką mėgsta :D