July 30, 201016 yr [ame=http://www.youtube.com/watch?v=1eVbBAbfFMY]YouTube- Shallow Grave Trailer[/ame] du vaikinai ir mergina gyvena bute ir ieško dar vieno gyventojo. Randa tokį pagyvenusį vyrą, bet jis nusižudo ir palieka lagaminą su pinigais. Tai visą filmą dėl tų pinigų ir vyksta visokios bėdos. Bet baigiasi tai tikrai labai netikėtai. Tokia siaubo komedija, man patiko ;)
July 30, 201016 yr Jo, škotas. Jų akcentas juokingas :D Man irgi patinka visokie akcentai, patinka labai Jude Law. Atrodo klausyčiau ir klausyčiau kaip jis šneka :heart:
July 30, 201016 yr Airių/škotų akcentai labai įdomūs. sunku juos suprast kartais :lol: mmmmm.....jude law :heart:
July 30, 201016 yr Aha, sunku :) beje, aš tau tikriausiai dar nesigyriau, kad į Norvegiją rugpjūčio 8 išskrendu ir grįžtu 15 :) Šiaip turėčiau turėt kompą, tai dar ką nors čia gal parašinėsiu vakarais, kai nebus ką veikt ;)
July 30, 201016 yr Į Vestby, ten netoli Oslo. Sakė man ten ir darbų šiokių tokių surado tėtė, padažyt šį bei tą :D Bet turėtų būt smagu jei oras bus geras :rolleyes:
July 30, 201016 yr woohoo, tikrai net nemačiau :D ir man tokia garbė 100 pls pradėt :wideeyed: reikia atšvęst :dance:
July 30, 201016 yr awww..visai norėčiau ledų. Iš tikro šnd visą dieną norėjau, bet taip ir nenusipirkau, galvojau, kad mama susprotės ir nupirks..tai taip ir likau be ledų :embarrassed:
July 30, 201016 yr Man atrodo tuoj eisiu miegot...nors ryt anksti nereikia keltis, bet vistiek :thinking:
July 30, 201016 yr Nu gerai, tada neisiu, jeigu dar taip anskti :rolleyes: Bet tada turėsi su manim susirašinėt, nes nėr kas veikt :D
July 30, 201016 yr Hm...nežinau, kad jau privertei pasilikt, tai dabar turi mane linksmint, tai sugalvok kokią temą, man tas pats, aš galiu kalbėt beveik apie viską :D
July 30, 201016 yr :laugh3: ammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..........................................................nežinau :uhoh2: kokia tavo pati pati mėgstamiausia grupė? jooo, aš labai originali :lol:
July 30, 201016 yr hm..pati mėgstamiausia...sunku pasakyt...jos greitai keičiasi, visos, kurias aš mėgstu yra buvę pačios mėgstamiausios kurį laiką, gal pirmiausia buvo foje, paskui the beatles, scorpions, coldplay, the verve, green day, franz ferdinand...dabar aš jas visas vienodai mėgstu, todėl pačios mėgstamiausios negalėčiau išskirt. O tavo? :)