Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hungary

Featured Replies

• Replies 1.6k
  • Views 126k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Szia Judu' date=' én Juli vagyok. :) Örülök, hogy egyre többen vagyunk.[/quote']

Szia Juli! :D már egyszer voltam itt.. kb januárban.. hát mostmár próbálok sűrűbben :D akkor is bementem a Chris & Jonny threadbe slashelni.. emlékszem, hogy akkor ottan is összetalálkoztunk.. ^^

Sziasztok hazai Coldplay fanok. Nemgondoltam volna hogy itt is találok magyarokat! SOOOOO BEAUTIFUL!!! Én Szanyban lakom' date=' ha valaki nem tudja hol van, Győr közelében egy kis falu. ÜDv mindenkinek. Csáó.[/quote']

szia Gabi! :)

egyetértek az a lényeg, hogy jöjjenek.. :) de jó lenne minél hamarabb... euhmm.. :)

:)

Mi az a bigyusz abban a hosszú kék kik izében? Az a világos kék karika? Ami nekem nincs. Sorry, dem tudtam máshogy leírni.

Ezek azt jelentik mennyi hozzászólásod van, minél több hozzászólásod van annál inkább jobbra tart az a "karika", neked azért nincs mert még csak 7 hozzászólásod van:)

Igen igen. Én már nem bírom kivárni. Éhezem a coldplay concertra.

Jajj, kösszépen. Megint okosabb lettem :D

hmm.. érdekes:

Na itt van:

blikk.jpg

én nov. 6ról tudtam, mindegy. az a lényeg, hogy kár, hogy végül nem jött össze.. :(

Jajj' date=' kösszépen. Megint okosabb lettem :D[/quote']

Nincs mit:P

Hogy mi haszna van azt ne kérdezd mert halvány lila gőzöm sincs:rolleyes:

új ikonom van :D tetszik? nem én csináltam.. :)

elvileg az az izé arra van, hogy ösztönözze az embereket, hogy minél többet írjanak.. :) legalábbis szerintem.. :)

új ikonom van :D tetszik? nem én csináltam.. :)

elvileg az az izé arra van, hogy ösztönözze az embereket, hogy minél többet írjanak.. :) legalábbis szerintem.. :)

Igen ez így van:P Neked még egy hozzászólás és megvan a 100:lol:

Igen ez így van:P Neked még egy hozzászólás és megvan a 100:lol:

yay! :D :dance: :jester: :sunny:

:dance: :dance:

hehe

Jah, ok.engem ti öszönöztök. Szóval írok.Pusz.

Írj írj írj!!! :dance:

De persze ne csak ide:P Rengeteg jó topic van ezen a fórumon..az én kedvencem a "Lounge" :D

Mért az a kedvenced??? oké oké oké írok írok írok !!! :) :) :)

Jah' date=' ok.engem ti öszönöztök. Szóval írok.Pusz.[/quote']

:kiss: ennek örülök :P :) hát engem ez az izé annyira nem ösztönöz (bár azért jó poén).. régen amikor rászoktam a netre.. 2001ben.. hmm régen volt.. akkor ösztönzött.. :thinking: mindegy :whatever: most az egyetem csöppet jobban.. bár az egyetem jól fel tud idegesíteni, hogy még hétvégén sem tok jönni és így is 4,03 az átlagom 29 kredittel..

na jó, nem akarlak titeket untatni.. sorry. :shy:

Nem untatasz minket :p Mit tanulsz az egyetemen?

Azért a Lounge a kedvencem mert rengeteg jó topic van, különböző dolgokról amitket meg lehet vitatni. Természetesen vannak nagyon idétlen dolgok is de nem olyan vészes:rolleyes:

Oké.Meg fogom nézni!

Annyira nem akarom hogy vége legyen a nyárnak. Mert nem lesz időm semmire. Se a zenére, se hogy neteljek... Tényleg szoktatok Coldplay chatelni?

Coldplay chatelni? Bocsi de ezt nem értem :embarassed: Itt a fórumon másokkal?

Nem untatasz minket :p Mit tanulsz az egyetemen?

Azért a Lounge a kedvencem mert rengeteg jó topic van, különböző dolgokról amitket meg lehet vitatni. Természetesen vannak nagyon idétlen dolgok is de nem olyan vészes:rolleyes:

angolt és esztétikát :) de emellett a természetgyógyászat is érdekel.. :P úgyhogy egyetem mellett még aztat is.. :D

na én most mentem.. sajnos holnap korán kell kelnem.. sziasztok, jó éjt! :kiss:

Szia Juli! :D már egyszer voltam itt.. kb januárban.. hát mostmár próbálok sűrűbben :D akkor is bementem a Chris & Jonny threadbe slashelni.. emlékszem, hogy akkor ottan is összetalálkoztunk.. ^^

Én nem emlékszem rá. :) Én is most már gyakrabban jövök fel ide, bár én csak ide szoktam írni.

Látom figyelemmel követed a magyar focit.. :D