Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hungary

Featured Replies

Látom jó kis versenyt rendeztetek; ki tud több nevet. :P

• Replies 1.6k
  • Views 126.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Igen a különbség csak az hogy ő csak sorolja azokat a neveket akiktől valamikor kérdezett valami hülyeséget, de végülis mindegy engem nem igazán érdekel:P

Egy szó rá: Bolond:rolleyes:

:laugh3:

Hát van benne valami, amit mondasz. :P De ő érezhetően boldog, hogy írogathatja a neveit. :)

Igen a különbség csak az hogy ő csak sorolja azokat a neveket akiktől valamikor kérdezett valami hülyeséget, de végülis mindegy engem nem igazán érdekel:P

Egy szó rá: Bolond:rolleyes:

hát akiket felsoroltam,azokkal majdnem mindem nap beszélek,úgyhogy végulis nincs igazat a másikhoz nem szólok hozzá:)

:laugh3:

Hát van benne valami, amit mondasz. :P De ő érezhetően boldog, hogy írogathatja a neveit. :)

hát persze hogy bolond vagyok há én csinálom,de ha Gábor o semmi:)

jól gondolkodsz,ilyen gongolkozással messire jutsz:thumbsup:

Nos az az igazság hogy te kezdted de végülis mindegy:rolleyes:

hát persze hogy bolond vagyok há én csinálom,de ha Gábor o semmi:)

jól gondolkodsz,ilyen gongolkozással messire jutsz:thumbsup:

Köszönöm ezeket a bölcsességeket, amiket leírtál nekem, bár bevallom kissé nehéz volt kivenni a szavaidból, mit is akarsz igazából mondani, de végül sikerült. :) Szerintem a te gondolkodásoddal nagyobb problémák vannak, mint az enyémmel. ;)

Köszönöm ezeket a bölcsességeket' date=' amiket leírtál nekem, bár bevallom kissé nehéz volt kivenni a szavaidból, mit is akarsz igazából mondani, de végül sikerült. :) Szerintem a te gondolkodásoddal nagyobb problémák vannak, mint az enyémmel. ;)[/quote']

hát persze,én nem is mondtam,hogy neket problémaid vannak a gondolkozással,dé mintegy:)

Igazad van, azt mondtad "jól gondolkodsz,ilyen gongolkozással messire jutsz". Tényleg nem mondtál ilyet, mondjuk sok értelmeset se. De tényleg mindegy. :)

Ha találsz valakit, aki szerint te értelmes vagy, akkor beszélj vele, és én sok bolodgságot kívánok a beszélgetéseitekhez!

Ha találsz valakit' date=' aki szerint te értelmes vagy, akkor beszélj vele, és én sok bolodgságot kívánok a beszélgetéseitekhez![/quote']

kosz,de ugy se ertettél meg

sziasztok..ajajaj.. miért szúrjátok egymást? :( vagy csak félreértem és ez egy jó kedvű fecsegés?

Ja oké. ezt még annyira nem ismerem. De én azt is szeretem.

akkor majd megnézem :)

sziasztok..ajajaj.. miért szúrjátok egymást? :( vagy csak félreértem és ez egy jó kedvű fecsegés?

:D Ó, ez csak egy kis baráti párbeszéd... :P

Szerintem nem :D

Tényleg nagy a punnyadás. Nem lakik valaki Győr közelében. Nincs senki coldplayfan ismerősöm erre fele. :( :( :( Ez olyan elszomorító. :(

én ma jöttem haza :)