July 26, 200619 yr Igen a különbség csak az hogy ő csak sorolja azokat a neveket akiktől valamikor kérdezett valami hülyeséget, de végülis mindegy engem nem igazán érdekel:P Egy szó rá: Bolond:rolleyes:
July 26, 200619 yr :laugh3: Hát van benne valami, amit mondasz. :P De ő érezhetően boldog, hogy írogathatja a neveit. :)
July 26, 200619 yr Igen a különbség csak az hogy ő csak sorolja azokat a neveket akiktől valamikor kérdezett valami hülyeséget, de végülis mindegy engem nem igazán érdekel:P Egy szó rá: Bolond:rolleyes: hát akiket felsoroltam,azokkal majdnem mindem nap beszélek,úgyhogy végulis nincs igazat a másikhoz nem szólok hozzá:)
July 26, 200619 yr :laugh3: Hát van benne valami, amit mondasz. :P De ő érezhetően boldog, hogy írogathatja a neveit. :) hát persze hogy bolond vagyok há én csinálom,de ha Gábor o semmi:) jól gondolkodsz,ilyen gongolkozással messire jutsz:thumbsup:
July 26, 200619 yr hát persze hogy bolond vagyok há én csinálom,de ha Gábor o semmi:) jól gondolkodsz,ilyen gongolkozással messire jutsz:thumbsup: Köszönöm ezeket a bölcsességeket, amiket leírtál nekem, bár bevallom kissé nehéz volt kivenni a szavaidból, mit is akarsz igazából mondani, de végül sikerült. :) Szerintem a te gondolkodásoddal nagyobb problémák vannak, mint az enyémmel. ;)
July 26, 200619 yr Köszönöm ezeket a bölcsességeket' date=' amiket leírtál nekem, bár bevallom kissé nehéz volt kivenni a szavaidból, mit is akarsz igazából mondani, de végül sikerült. :) Szerintem a te gondolkodásoddal nagyobb problémák vannak, mint az enyémmel. ;)[/quote'] hát persze,én nem is mondtam,hogy neket problémaid vannak a gondolkozással,dé mintegy:)
July 26, 200619 yr Igazad van, azt mondtad "jól gondolkodsz,ilyen gongolkozással messire jutsz". Tényleg nem mondtál ilyet, mondjuk sok értelmeset se. De tényleg mindegy. :)
July 26, 200619 yr hát persze,veletek nem is lehet nagyon értelmesrol beszélni,mert tik senkit se értitek,csak magatokat:)
July 26, 200619 yr Ha találsz valakit, aki szerint te értelmes vagy, akkor beszélj vele, és én sok bolodgságot kívánok a beszélgetéseitekhez!
July 26, 200619 yr Ha találsz valakit' date=' aki szerint te értelmes vagy, akkor beszélj vele, és én sok bolodgságot kívánok a beszélgetéseitekhez![/quote'] kosz,de ugy se ertettél meg
July 26, 200619 yr sziasztok..ajajaj.. miért szúrjátok egymást? :( vagy csak félreértem és ez egy jó kedvű fecsegés?
July 26, 200619 yr Ja oké. ezt még annyira nem ismerem. De én azt is szeretem. akkor majd megnézem :)
July 26, 200619 yr sziasztok..ajajaj.. miért szúrjátok egymást? :( vagy csak félreértem és ez egy jó kedvű fecsegés? :D Ó, ez csak egy kis baráti párbeszéd... :P
July 28, 200619 yr sziasztok..ajajaj.. miért szúrjátok egymást? :( vagy csak félreértem és ez egy jó kedvű fecsegés? szerintem félreértettet
August 6, 200619 yr Tényleg nagy a punnyadás. Nem lakik valaki Győr közelében. Nincs senki coldplayfan ismerősöm erre fele. :( :( :( Ez olyan elszomorító. :(