Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Is there anybody from Lithuania?

Featured Replies

Mes nusipirkom golden circle su atsiemimu performance day, o kas dar kokius pirko? :)

Aš turiu Golden Circle su ankstyvu įėjimu ir taip pat atsiėmimu koncerto dieną :)

Jaučiu tokia nemenka eilutė bus, kai reikės atsiimt...

• Replies 2.8k
  • Views 189.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tai žinoma :) aš tai tikriausiai tiesiog tingiu ir tiek :D Dabar jau irgi turiu atostogų iki vasario 1d. buvo pasiūlymas į Norvegiją važiuot, bet kažkaip nenorėjau...

oh, tau jau atostogos?? man dar du egzai :sad:

Aš turiu Golden Circle su ankstyvu įėjimu ir taip pat atsiėmimu koncerto dieną :)

Jaučiu tokia nemenka eilutė bus, kai reikės atsiimt...

O kelintą iš viso koncertas prasideda? xD

Jaučiu reiks kokiom 6 valandom ankščiau ateit, kad bilietus pasiimt :DDD

Early entrance yra 16:00, bilietus duoda nuo 15:00.

Tai nežinau, nežinau, dvi eiles reikės laikyt, gerai, kad su drauge būsim, tik ar ji mano planavimams pasiduos, neaišku ;D

Įdomu, o ten bus kaip nors atskirti GC IR GC EE, ar tik anksčiau įleis? O kelinta kitus pradės įleidinėti? :)

aš taip pat nežinau, nes kaip ir turėtų per kitus vartus įleist EE, na, bent jau būtų logiška. Gal ant bilietų parašyta, bet kadangi mes jų negausim ilgai ilgaaaai.. :D Reiktų paklaust koncertų veteranų :rolleyes:

Kitus, man atrodo, 17:00 įleis

oh, tau jau atostogos?? man dar du egzai :sad:

A, nu mes visus egzus dar prieš Kalėdas išlaikėm, todėl ;)

ajajai, tai kaip cia dabar taip nenoret i Coldplay konca.. :D

Nežinau, matyt jau visai ne fanė darausi :confused:

Kaip jum faina D:

mes 3 prieš ir 4 po :'(

pasiilgau miego :(

stay strong people!

:lol:

Joo, man šią savaitę atlaikyt ir viskas;DDD

Wuhuu, šiandien jau nusipirkau bilietą į koncertą!!!;DDDD

GC, nes EE jau nebėra;D

Bet vistiek džiaugiuosi kaip mažas vaikas ;DD

Tobula ;D kažin, kiek maždaug lietuvių ten bus..

Man irgi labai įdomu, tik keista, kad po kelis postus čia parašė ir daugiau nebesirodo ;O

Šiaip tai atrodo visai turėtų ir nemažai būt, dar plius yra tokių, kurie visai neskaito jokių forumų ir t.t ;D

O šiaip mane dabar nervina tas ilgas laukimas iki koncerto ;D taip norisi kuo greičiau ;D

Aš kartais tikiuos, kad atsibusiu ir tądien jau reikės judėt link Varšuvos :D

Dar nepadeda tas, kad neturiu bilieto rankose. Bet užtai bus galima rašyt emailus, nes neaišku man, kaip dera EE ir bilietų atsiėmimas koncerto dieną :thinking:

Aš irgi ;D

Nu manau, jie viską bus apgalvoję, problemų neturėtų kilti ;D

Ai, kai tau atsiuntė į paštą laišką, kad bilietas tipo yra ir t.t, tai ten tik tas skaitmenų kodas yra, kurį reiks pasakyt atsiimant, taip?;D

Aš tai spausdinsiu VISKĄ ;D tu irgi gavai vieną anglišką laišką su informacija visa, ir vieną visiškai lenkišką, kad mokėjimas susietas su rezervacija?

Aš irgi spausdinsiu viską;DD

Jo, reiškias taip pat gavom ;D

Mes irgi viską atsispausdinom :) ten buvo parašyta, kad svarbiausia tą numeriuką turėti ir tapatybę patvirtinantį dokumentą, bet vistiek geriausia įrodymą turėt su savim. Kažkaip baisoka, kai neturi bilieto savo rankose :D

Mes irgi viską atsispausdinom :) ten buvo parašyta, kad svarbiausia tą numeriuką turėti ir tapatybę patvirtinantį dokumentą, bet vistiek geriausia įrodymą turėt su savim. Kažkaip baisoka, kai neturi bilieto savo rankose :D

Jo, baisoka, bet nieko ;D

Tai kokiu budu keliausit? Kur nakvosit ar nenakvosit?;D

Mes dar nenusprendėme, šiaip smagu būtų jei mūsų važiuojančių būtų daugiau ir galima būtų susiorganizuoti kokį autobusą ar pan :) Nes kažkaip nuvažiuoti tai paprasta, bet atgal nei traukinys nei autobusai tokiu metu nevažiuos į Lietuvą, tai nebent nakvoti kokiam hostelį reiktų ar kt :)