February 29, 201214 yr o man tai nesiseka, kreditinės kortelės niekas neturi, ir kadangi mama nusiteikus gan priešiškai tai jokios kalbos net nebuvo, kad padėtų gauti kur nors :\
February 29, 201214 yr turėčiau kortelę, būtų nupirktas bilietas ir jau turėtų sutikt vienaip ar kitaip, bet niekaip nepriversiu jos nueiti į banką ir gamintis kreditinę vien dėl mano koncerto :rolleyes3:
February 29, 201214 yr O pati 18 dar neturi? Galėtum nuosavą pasidaryt :D O šiaip, man dėmesio stoka, tai čia pareikšiu: kaaaaip aš tiiiiingiu į šimtadienį eit. Įtariu, mūsų mokykla vėliausiai Lietuvoj švenčia. Dar nežinau, kaip reikės iš klubo parsigaut namo naktį, t.y. maždaug vidurnaktį, nes ten nebus ką veikt :dozey:
February 29, 201214 yr ^ šimtadienis visai nieko pramoga ;) bent linksma ten būna, nes per išleistuves, tai gaila :D
March 1, 201214 yr Tiesa, visai neblogai ten buvo :D tik šitą laidą nebus gaila išlydėt, vienintelė mintis galvoj sukosi "mes sekantys" :nod:
March 1, 201214 yr gavau hug'ą nuo Gario (lead singer). mano gamyba: dar neatsigavau. pinch me, am i dreaming?
March 5, 201214 yr Ech, man tai užtenka paukščiukų, čiulbančių pusę šešių ryto ;D bet gražiai snigo, bent pas mane :nice:
March 6, 201214 yr Gerai, pasiduodu, nušalau ausis šiandien :dozey: Bet pagaliau išsiunčiau laišką dėl bilietų.
March 7, 201214 yr Manau, kad negreit tai bus, užtat kaip pamišus paštą tikrinuos :D Labai tikiuos, kad jie supranta angliškai. P.S. man patinka, kad užeini čia dar prieš devynias ryto :P
March 7, 201214 yr Atsakė. Pasakė, kad bilietas apmokėtas ir laukia atsiėmimo koncerto dieną. :lol: Klausiu dar kartą, šįkart be jokių kitų sakinių :D
March 7, 201214 yr Jau truputį spamas gaunasi, bet čia visai svarbu. Print@home negalima, galima pervesti pinigus už siuntimą ir atsiųs tarptautiniu registruotu paštu. Tačiau čia ir yra problema - tarptautinis pervedimas, kiek žinau, kainuoja nemažai. :(