Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hungary

Featured Replies

• Replies 1.6k
  • Views 126k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Szia!

A magyar fórumra a multkor néztem először..a főoldalon szoktam lenni jobban :)

Te merre fele szoktál nézelődni?

Ide ritkábban járok mert nincs túl nagy élet :( én is a főoldalon szoktam lenni általában :D csak ritkán írok :)

Jaja,elég kihalt ez a fórum.Gondolom,ha kijön az új album,akkor megint többen lesznek... :)

Te voltál a budapesti koncertjükön?

Remélem :) De arra még várnunk kell :(

Sajnos nem tudtam elmenni :(... Egyedül akkor még nem engedtek volna el :\ de persze másnap kiderült, hogy osztálytársam pont ugyanezért nem volt a koncerten... :(

Na de talán majd az új albummal jönnek megint errefelé vagy legalább a közelbe :D

Te? :)

Sajnálom :( Biztos menni fognak Mo-ra az új albummal,ugyh ne aggódj ;)

Igen,én voltam. Akkor láttam őket először élőben. Azóta kiköltöztem Londonba,és ott voltam a Christmas Lights forgatásán is a hajón,meg Newcastle-ben a koncertjükön. Nagyon szerencsés voltam,mert első sorba szólt a jegyem :) Legközelebb valószinínűleg Arras-ban fogom látni őket a Mainsquare fesztiválon ,ha minden jól megy. Innen a coldplayingről megyek pár ismerőssel,ilyen helyeken sikerül találkozni mindig,mert mindenki más országból jön :)

Hát remélem :)

Mázlista vagy, remélem tudod :P. Én is elszeretnék majd egyszer költözni innen de még nem igazán tudom, hogy merrefelé... vagyis tudom csak még nem döntöttem el, hogy melyiket válasszam. Angliára vagy Kanadára gondoltam, de nem tudom melyik lenne a jobb döntés. Most a magyar cp-s ismerőseim szerveznek egy utat Velencébe Coldplay koncertre, ha sikerül elég pénzt összegyűjtenem elvileg mehetek :D.

Klassz lehet :) nekem eddig még csak magyarokkal sikerült megismerkednem, valamiért mindig leblokkolok ha angolul kell írnom vagy beszélnem... pedig van egy középszintű angolom :\ de igyekszem leküzdeni a dolgot. :)

Igen,nagyon nagy mázlim volt Coldplay fronton,az biztos. A forgatás után másnap találkoztam is velük (igazábol 1 utcával lakok arrébb tőlük,de attól függetlenül nem szoktam látni őket).

Reménykedtem,hátha lesznek a Szigeten most,h fesztiváloznak Europában,de egyelőre elég szegényes a felhozatal SZiget fronton. Persze ez még csak az első turnus volt,akiket egyelőre meghirdettek,gondolom,lesznek még nagyobb nevek (legalábbis remélem).

Kanada is jól hangzik,még sose voltam ott,de egyszer szívesen ellátogatnék oda :) És mit szeretnél csinálni? Te tanulsz még amugy?

Az angol miatt ne aggodj,elég sok jófej ember van itt coldplayingen,nem kötnek abba se bele,ha hibázol :) Melyik fórumra szoktál felmenni? Mik a kedvencek?:)

Nem semmi :D. Gondolom meglepődtél :).

Igen az jó lett volna...pedig még meg is kértem az ismerőseim, hogy ők is szavazzanak rájuk :D. A felhozatal meg valóban nem a legjobb eddig... pedig terveztük barátnőmmel, hogy kimegyünk most 1 hétre de ha nem lesz olyan igazán nagy név, akkor szerintem ezt elhalasztjuk jövőre.

Nagyon szép ország szerintem. Tanulok, jelenleg most egy műszaki suliban, azért jelentkeztem anno oda mert volt stewardess képzés, de úgy tűnik mire végzek már nem lesz... és nem tanulhatok annak, legalábbis ebben a suliban. Úgyhogy még nem igazán tudom, hogy mi szeretnék lenni, de ha sikerül találnom olyan helyet ahol megtanulhatom a szakmát akkor valószínűleg az leszek. :) Te mit dolgozol?

Hát remélem :D, majd akkor erőt veszek magamon :). Mostanában eléggé keveset vagyok itt fent, de régebben elég sok kedvenc témám volt :D. Amúgy mindenfelé szoktam "járkálni". A Coldplayes témán kívül általában benézek a többi zenekaros témákba meg nagyon ritkán a társalgóba is betévedek :) de ott végképp már csak olvasgatok :D. Neked? :)

Igen,én is vártam a Szigetet,h kik lesznek,mert augusztusban szeretnék hazamenni,ugyh gondoltam,ha lesz vlmi jó,akkor ehhez időzítem. Egyelőre viszont ugy néz ki,inkább maradok az eredeti tervnél,h 20-dika körül menjek haza :P

Stewardess? Tök jó! Amugy azt hiszem, a Ryan air szokott képzést indítani,de nem vok benne biztos,meg gondolom,nem olcsó :S Ha gondolod,nézz utána,hátha van vlmi jó ajánlatuk :)

Én egyelőre nannyként dogozok,mert ez volt a legegyszerűbb megoldás,mikor kijöttem,mert ebben már volt tapasztalatom. A későbbiekben vlmilyen médiával kapcsolatos dolgot szeretnék csinálni,pl vágás,video készítés. Otthon ezt tanultam az egyetemen,jó lenne majd ebbe az irányba elmenni...

Én igazából csak a Coldplay-jel kapcsolatos fórumokat szoktam megnézni.Pl sokat vok a live résznél,de be szoktam nézni a bandatagokról szóló fórumokra is. most az egyik kedvencem a coldplaying tv-s fórum,bár mostanában Jamie nem csinált új videot,ugyh ott se sok minden történik...

Hát csak lesz még valami :)

Igen azt hallottam, hogy nem a legolcsóbb sajnos :( de köszi, majd utánanézek a dolognak :).

Az is klassz munka :). Remélem sikerül majd ilyenfajta munkát találnod :).

Azt még meg sem néztem :D... de majd akkor benézek oda, jól hangzik :).

• 1 month later...

Tudom Régen voltam de ha lessz téma én is itt leszek!;)

Este általában fent szoktam lenni a neten! ;) Ha van valami téma dumálhatunk! Igérem benézek!

Este általában fent szoktam lenni a neten! ;) Ha van valami téma dumálhatunk! Igérem benézek!

Pl mit szóltok a studiofeed#1-hoz? Olvastátok a teóriákat? remélem,nem soká jön a következő,és tovább találgathatunk :)

én nem olvastam de várom már nagyon! Jaj!:)

Ha jól emlékszem ezek voltak,amiket észrevettünk:

-új oldalon a kék-ciklámen-fekete szinek,ami valószinűleg az album borítóra utal

-coldplay.com-on,ha rámész a news-ra->MX...többen úgy gondolták,h ez lehet 10.hó 5.,az album dátuma?

-coldplay.com->live transmission->UFO

-a studiofeedben voltak apro nyomok,pl ha visszafele játszod (vlki feltette visszafele is),akkor lehet érteni,h Jonny mit mond,ill egy nagyon rövid gitár szólót

-és persze Chris a végén: 'Don't fuck it up' :D

Azt hiszem ezek voltak az értelmesebb hozzászólások,ha jól emlékszem ;) Jó lenne,ha roadie barátunk felrakná a következőt :)

Egyetértek! És köszi a tájékoztatást!:D

Tiszapalkonya, BAZ-megye Miskolctól délre 40 km-re. Egy kis falu!:)

Amúgy 17 vagyok és gimnazista.

És te?

Én hódmezővásárhelyi vok (Szegedtől 21km),de Londonban lakok. 23 vok,és per pill nannyként dolgozok,de remélem,ez majd változik,amúgy angol szakon végeztem az egyetemen tavaly.

Te voltál a pesti koncertjükön?

Igen voltam! Fenomenális volt, sajnos hátul ültem de mikor hátra mentek kb. 10 méterre voltam tőluk.:) Amúgy iparművésznek szeretnék menni!:D De jelenleg legjobban az angolt szeretem a suliban! Jó vagyok benne, tavaly raktam le a középfokút.

Angol rulez :D

Én is voltam,nekem állójegyem volt,egyik barátnőmnek meg az utolsó pillanatban sikerült szerezni jegyet,mert egy srác eltörte a lábát és nem tudott menni,ezért iwiwen meghirdette. Így végül nem kellett egyedül mennem,amitől még jobb lett (persze a srácot sajnáltam,elég nagy szívás kihagyni egy ilyen koncertet) 3.sorban voltunk,de körülöttünk szinte mindenki külföldi volt.

Nem soká kinn az új album,ugyh tuti megint játszani fognak Pesten,ami azt jelenti,h megint otthon a helyem :)