Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Coldplaying

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Is there anybody from Lithuania?

Featured Replies

• Replies 2.8k
  • Views 189.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Gal gali pasakyti stotelę? nes žinai,aš Vilnių šiek tiek pažįstu,bet nepasakyčiau kur yra Šeškinės IKI xDD

xD Tikriausiai ketvirtadinį... Gal kokią ketvirtą, trečią, antrą.... Neanksčiau kaip antrą....

Fui,taip ir galvojau,bet vistiek teks pūti visą trečiadienį bute :( nemėgstu aš jo,ten vietos per mažai.

Ką ten žmonėtis... nuklysiu bele kur,po to kviesk tėtį,aiškink kur esi... su sese šiaip galiu pasivaikščiot,bet ji nutemps į kitą Vilniaus galą,po to negalėsiu paeit... nebent su kita drauge susitikt.

Baik rašyt floodą... Nors mes čia visi rašom floodą... Tai va. Labai labai labai labai laukiu ketvirtadienio xD

• Author

Visi rašom floodą,bet jis skiriasi :}

Tartis kada ir kur susitikt galima ir per skype :>

Bet matai,per čia įdomiau, ir šiaip, per skypą kažkaip nesitaria :D

Jau brolio kompas toks lėtas,kad nežinau.... Nesu mačius lėtesnio interneto. Teks bendraut per čia,nes skype tas internetas net nepaveža!!!

va,iš to lėtumo net double post'ą padariau.

a savo namuose... Va,elektra dingo,puikumėis. Aš dar viena namie,tai su nešiojamu kompu kažkaip susisiekiau su pasauliu :D šiaip šiandien rodo ,kad veikia viskas lyg ir normaliai,tik ryšys silpnas,toks silpnas,kad net skypas neveikia ;( Kai elektra prapuolė o aš namie viena,tai negakiu tų saugiklių atstatyti, tai ir sėdžiu tamsoj. Net tuoletan nueiti negaliu... FUIIII.

Hello lithuanians!!! :) what's up? :laugh3: gal kas buvot Coldplay koncerte? kaip noriu i ji.... negaliu.... :thinking:

Aš irgi noriu į jį... Bet irgi negaliu...:cry:

a savo namuose... Va,elektra dingo,puikumėis. Aš dar viena namie,tai su nešiojamu kompu kažkaip susisiekiau su pasauliu :D šiaip šiandien rodo ,kad veikia viskas lyg ir normaliai,tik ryšys silpnas,toks silpnas,kad net skypas neveikia ;( Kai elektra prapuolė o aš namie viena,tai negakiu tų saugiklių atstatyti, tai ir sėdžiu tamsoj. Net tuoletan nueiti negaliu... FUIIII.

Man irgi vakar vakare buvo dingusi elektra... Bet neilgam... Gal tik kokiom penkiolikai minučių :D

• Author
Hello lithuanians!!! :) what's up? :laugh3: gal kas buvot Coldplay koncerte? kaip noriu i ji.... negaliu.... :thinking:

Labas :} Aš buvau,rugsėjo mėnesį Čekijoj,kai buvo koncertas :cool:

Niekada nepamiršiu :>

Dar vienas naujas žmogus,smagu! :)

Oj, isivaizduoju, turbut kokia palaima patyrei! ;D Cia gal su pramogu fortu vaziavai?

• Author

Šiaip labai smagu buvo :} dar turėjo daug laiko praeit kol atsigavau ;>

Bet šiaip mes ne per pramogų fortą,bet kažkaip ten nusipirkom bilietus ir patys važiavom :dozey:

Pagaliau namie ... Ten su ta elektra nesąmonės, brolis atėjo,padaužė mediniu šaukštu per laidą ir atsirado elektra.

Smagu,dar vienas naujas žmogutis :) Į koncertą dar tik važiuosiu... Į Udine,Italiją. Iki jo liko 171 diena :D

• Author

Kaip tiksliai dienas suskaičiavus ;D

Aš tai dbr į jų koncertą norėčiau nuvažiuot vien dėl to,nes į salę paleidžia dideliu geltonus kamuolius ar balionus tiksliai nžn,o juose pilna blizgučių,ir dar dėl to,kad pamatyčiau dar kartą drugelius per Lovers In Japan :cool:

Rugpjūtį buvo tik 1 fanas Coldplay forume,o dbr jau net 5 :}